Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, koupil jsem si adaptér se vstupy cinch na aux k RD4. Po zapojení jsem na cinch napojil prodlužovací kabel s jack 3,5mm, ale výsledek je ten, že to skoro nehraje. Mám to kvůli tomu, že mě v changeru nebavilo přendavat CD. Jsem si připadal jako Dj :blicismajlik Mám to napojené na mobil, kde mám mp3 s vysokou kvalitou a bez zapojení toho adaptéru, to co jsem výkonem měl na 10, tak s adaptérem to mám na max. Nevíte, jak to zlepšit? Nějaký převodník mezi vstup cinch a prodlužovací kabel na jack by nešel? Díky Vám ;)

post-22527-14109628510541_thumb.jpg

post-22527-14109628510541_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj Jirko, bohužel je to tak. Vstup AUX má nižší citlivost a tak je úroveň hlasitosti podstatně nižší než z ostatních zdrojů. Musíš prostě více přidat hlasitost a upravit podle potřeby korekce. Dnes už stejně musí člověk neustále upravovat hlasitost při přepínání zdrojů zvuku díky tomu, že snížili úroveň rozhlasového vysílání. Za kolik jsi to koupil? Je to v podstatě jenom kabel s patřičnými konektory.

Odesláno

Ahoj pane, a převodník by nešel. Jsem koukal, že prodávají nízkoúrovňové a víceúrovňové. Koupil jsme to za cca 1200,a le mrzí mě, že to skoro nehraje. Jsem asi koupil hloupost zase. A nebo nevíš, jak to zapojit např. místo changeru ty vstupy ? :myslim

Odesláno

@HonzaZ: U RT3 se nastavuje hlasitost pro každý zdroj zvlášť.;)

Na AUX to chce mít něco se silnějším výstupním signálem. Já to zkoušel z mobilu také a je to vážně bída. :roll

Odesláno

Já se právě v tom nevyznám v těch názvech. Vím, že na to jsou nízkoúrovňové a vysokoúrovňové převodníky. Jenže jsou nízkoúrovňové na vysokoúrovňové a nebo vysokoúrovňové na nízkoúrovňové. A ted který? Asi koupím teda oba druhy. Přeci to stojí jen cca 100kč a mám klid :roll

Odesláno

Ty by jsi spíš potřeboval nějaký Xcarlink, který se připojuje do konektoru pro CD changer a nechají se z něj přehrávat mp3 z flashky a má i také jack pro připojení analogového zdroje. Pokud si vzpomínám, tak jsi se zbavoval CD changeru, takže by jsi měl ten konektor mít volný.

Odesláno

Pozor Jirko, to co uvedl Tomajda je sice Xcarlink, ale pozor je pro VANová rádia. Ty potřebuješ pro CAN.

Třeba tento http://www.autio.cz/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/d-79882/ nebo tento http://www.autio.cz/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-most-aux-vstup/d-79851/

[upravil dne 14/12/12 21:17 od HonzaZ]

[upravil dne 14/12/12 21:19 od HonzaZ]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si objednal ten Xcarlink a vcera ho zapojil:grr a kvalita? :grr:mad: zkousel isem snad vsechno v ruznych kvalitach a formatech a hraje to na *****. Zapojim to treba na mobil nebo tam dam kartu,tak je to strasne prebasovany a to mam na radiu -8 a nic.A za dalsi,hraje to jak stanice Evropy 2,kterou bych poslouchal v nepriznivych podminkach.Proste to chrapti.Uz me to stve.Zatim to stalo jen penize a zadny vysledek. Mate to nekdo ten Xcarlink? Jak vam to hraje? :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...