Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Lukáš_307: Myslím že ne všichni to dotáhnou do konce. :D A po dotažení se to ne všem bude líbit. Já sám bych na to sehnal jinou masku a přehazoval to. Nebo jednoho nalepil jen tak na zeď do garáže. :papa

Odesláno
já bych chtěl i znak dozadu na coupe,ale lvíčka už tam právě nemám,tak nevím jak to změřit...najde se tu někdo kdo by mi s tím pomohl?

a jak to uděláš s tím jak tam maš zámek kufru??? na zadek neim no...

Odesláno

Kluci, kteří mají 306ku, pošlete výšku lva, jakou teď máte... :) děkuji a objednávky nepřijímám. Tady je vlákno pro případné zájemce a domluvu. Až zjistím potřebné rozměry, založím nové vlákno, kde bude cena, dodání, a veškeré potřebné informace... :)

Odesláno

Já mám 407 a u tý bude realizece vepředu trošku problém. Ale přemýšlím, že bych ho dal dozadu. Jinak výška je v obou případech 9,5 cm.

Kdyby to bylo možné tak bych se přimluvil za verzi s ohněm, lahvinkou a špekáškem. :D

[Edited on 2/1/13 12:16 by jandy2]

Odesláno

Tak jsem oběhl garáž,našel tam 308 ,207 a 206+,ta, byla výška 107mm a šířka115 mm,pak 306 MK II,výška 82mm a šířka 76mm.měřen lev nejširší a nejvyšší části :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...