jikoloj Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 ahoj, při teplotách kolem -10 se mi nepodaří odmlžit cele čelní sklo, zustává nahore tak 30cm pás - zrovna v výšce očí... ani za 15min jízky, mám aut. klimu a at dávám odmlžení, nebo jen foukání, hýbu s teplotou tak nic... motor (2,1td) nemám šanci vytopit přes 70st. je to normální? nebo mám hledat někde problém? nemám kryt pod motorem.. díky Citovat
očko Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Skús vymeniť peľový filter. Robí to zázraky. Aspoň mne to pomohlo niekedy 1 mesiac dozadu Citovat
jikoloj Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 nyni je mam vsechny vytahle budu kupovat nove, takze myslim, ze by to melo byt lepsi bez nich ne? Citovat
trah Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Filtry nemam a sklo se nemlzi,akurat si myslim ze bez filtru jde do kabiny vice chladneho vzduchu.Kdyz zavru privod vzduchu do kabiny je vzduch teplejsi,jenze po chvilce se mlzi okna,takze neustale prepinam,abych se trosku ohral :)Mam to do prace pul hodky a to pry je doba pro vytopeni nasich krabic.Posledni veta neni z me hlavy,ADAc delal testy. Citovat
trah Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Filtry nemam a sklo se nemlzi,akurat si myslim ze bez filtru jde do kabiny vice chladneho vzduchu.Kdyz zavru privod vzduchu do kabiny je vzduch teplejsi,jenze po chvilce se mlzi okna,takze neustale prepinam,abych se trosku ohral :)Mam to do prace pul hodky a to pry je doba pro vytopeni nasich krabic.Posledni veta neni z me hlavy,ADAc delal testy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.