Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, při teplotách kolem -10 se mi nepodaří odmlžit cele čelní sklo, zustává nahore tak 30cm pás - zrovna v výšce očí...

ani za 15min jízky, mám aut. klimu a at dávám odmlžení, nebo jen foukání, hýbu s teplotou tak nic...

motor (2,1td) nemám šanci vytopit přes 70st. je to normální? nebo mám hledat někde problém? nemám kryt pod motorem..

díky

Odesláno

Filtry nemam a sklo se nemlzi,akurat si myslim ze bez filtru jde do kabiny vice chladneho vzduchu.Kdyz zavru privod vzduchu do kabiny je vzduch teplejsi,jenze po chvilce se mlzi okna,takze neustale prepinam,abych se trosku ohral :)Mam to do prace pul hodky a to pry je doba pro vytopeni nasich krabic.Posledni veta neni z me hlavy,ADAc delal testy.

Odesláno

Filtry nemam a sklo se nemlzi,akurat si myslim ze bez filtru jde do kabiny vice chladneho vzduchu.Kdyz zavru privod vzduchu do kabiny je vzduch teplejsi,jenze po chvilce se mlzi okna,takze neustale prepinam,abych se trosku ohral :)Mam to do prace pul hodky a to pry je doba pro vytopeni nasich krabic.Posledni veta neni z me hlavy,ADAc delal testy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...