MilanF1 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Filtry udělají hodně. Já měl problémy hned po koupi v zimě, filtry totál KO, poté se úplně změnil zvuk motoru. Od té doby měním všechny filtry s olejem, tedy po 20tkm, to je u mě většinou tak jednou za rok. Myslím, že ideální ... někdy i po těch 20tkm ten palivák vypadá hrozně. Nicméně je také dobré si uvědomit, že servisní interval výrobce těch 60tkm nastavil u starších modelů s ohledem na to, že majitel vozu bude tankovat \"čistou\" naftu, tedy tu bez bio složky a ta nám dělá tu největší neplechu, proto není od věci ten interval zkrátit. Citovat
vochy Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Palivový filtr měním vždy s výměnou oleje! Měním to po 10000 km! Citovat
Shad Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Tak filtr jsem již objednal od f.MANN tak to snad za něco bude stát když jsou jedny z nejdražších,ty levnější tam nejdou.Jen doufám že ta výměna nebude peklo jelikož knížečku na peugeot \" jak na to\" psal asi někdo s doktorátem Každopádně dík všem Citovat
Shad Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 Ještě jeden dotaz. Když ale auto v teplých dnech startuje na první škubnutí,nebude to spíš svíčkama,když se mu teď v mrazech nechce startovat? A kolik tam mám vlastně svíček? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.