Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako snižovat sériový tlumiče a péra?? :o Run far, run fast :bojim Vzadu by to mělo jít posunutim torzky o jeden zub, ale na vinutý péra nesahej, je-li ti život milý chlapče... :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem nechal udelat vyfuk a musim rict ze se to opravdu povedlo , od katu je tam nerez trubka . Pocity z jizdy spodek zustal stejny ale musim rict ze od 4,5K to jde lepe do otacek a na volnobeh to jde lepe vytocit .

je video se zvouckem :) pust si to v \"HD\" at to stoji za to :) jina kdyby se nekdo ptal tak je to tocene po jizde a motor ma +- 90°C.
Odesláno

Zvuk pěkný,koncovku bych určitě dal rovnou tenhle styl DTM už moc neletí..Pro mě už tyhle hlučný projevy nejsou mám rád tižší,jinak supr. :)

Odesláno

Diky za pochvalu zvuku :) , je to trosku hlucnejsi nez jsem chtel , chvili stym pojezdim a uvidim mozna tam pujde z5 stredak , me se ta koncovka libi :) Tedkom musim otevrit sani tak pokud nekdo znate dobry konusovy filtr za prijatelnou cenu tak mi sem dejte pls odkaz :) , jinak mam v planu to jet odladit na brzdu at z toho vyfuku a otevreneho sani nakej ten koni pribide :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...