Kennbell Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Tak konecne jsem se dockal a duplex od F.I.K.a je doma tedkom ho uz jenom nasadit na auto Citovat
mato2t Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 pekne pekne,na aute to može vyzerať zaujímavo. Citovat
Kennbell Odesláno 11. leden 2014 Autor Odesláno 11. leden 2014 Tady mensi ochutnavka vyfuku na aute, este se musi dodelat zadni naraznik a bude to super. Jinak vecer ocekavejte video se zvouckem z podzemnich garazich Citovat
Kennbell Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 Video se mi zatim nepodarilo natocit tak zatim par fotecek ze vcerejsiho koupani. Citovat
F.I.K Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Možná by to ty koncovky chtělo trošku zakrátit, ať tolik nečumí ven. Citovat
Kennbell Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Co rikate na tuhle 607 ? S otcem oni premyslime a vypada uplne bozsky a navic ma velky servis za sebou jako jsou rozvody,spojka,svicky. Citovat
John Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Kennbell : vypadá pěkně,jen ti řeknu ta úprava na 163kw jen chipem je upřímně dost nereálný ...a pokud to ten majitel nemá změřený a jen věří že to tam je od někoho tak jeho boj.Ale pěkná 607. Citovat
Kennbell Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 O ty kone navic mi vubec nejde i tak to pojede krasne Citovat
John Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Kennbell : to máš pravdu V6 jede slušně i v základu Citovat
Kennbell Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Ty mas to coupe automat nebo manual ? Kdyz se mrknes jaky to ma servis za sebou je neco naco bych si mel dat konkretne pozor kdyz tak ? Citovat
John Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Kennbell : samozrejmě manual jinak ten servis pokud to fakt vše co píše je udělaný a ne jen na papíru tak by to mohlo být ok.Hlavní věci jsou hotový. Citovat
Kennbell Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 Tak se mi minuly tyden zacala tracet voda, prvne mi to prestalo topit tak jsem koukl na hladinu vody a bylo ji prilis malo, tak jsem dolil vodu zaparkoval do garaze a behem tydne mi voda zase zmizela. Prvne jsem myslel ze mi prasknul radiator ale nakonec to je chladic, este ktomu mi asi prasklo tesneni pod hlavou protoze voda v chladici strasne bublinkuje a smrdi ztoho vyfukove spaliny. Navic po studenem startu to silene moc moc kourilo (jako kdyby mel ve vyfuku vojenskou dymovnici ) do modra s smrdelo to, nikdy predtim to tak nedelalo. Tak jsem se rozhodl ze dam znacky do depositu nez se to opravi, stejne je tedkom zima a neda se jezdit. Jinak aby toho nebylo malo tak mamka pridrela na klice Vw polo 6N2 s 1.0 MPI 37kw, takze nas ceka vymena motoru Citovat
Kennbell Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 mate video se zvukem duplexu a motoru. Citovat
Kennbell Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 Tak to tady po delsi dobe zase ozivim. Venku se udelalo hezky tak jsem se pustil do oprav a uprav. Jako prvni jsem sundal naraznik, masku, svetla at se dostanu ke chladici a saharam. Nechal jsem auto bezet dobre pul hodiny az se sepli sahary a nikde ani kapka coz me uplne zarazilo. Tak jsem chladic vypustil a proplach 20litry vody a neverili by jste jake sracky ztoho tekli... Dale jsem si otestoval a vycistil vstrikovace v ultrazvuku. Dale se mi s otcem podarilo sprovoznit strechu, mam ztoho velkou radost, natocil jsem provas video jak se strecha sklada a otevira- Za malou chvili jdu na garaz menit palivovy filtr a merit cidla ABS. Tady prikladam par novych fotek. [/img]5/s720x720/10006454_783820918311862_1068878849_n.jpg[/img [upravil dne 8/3/14 13:14 od Kennbell] Citovat
Kennbell Odesláno 8. březen 2014 Autor Odesláno 8. březen 2014 Tak ABSKo zmere a pravy zadni snimac K.O , Takze pockame na penizky a na zacatku dubna objednavam od badisaka rozvody s pumpou, vsecky silent bloky na predek, kulaky, tesneni pod hlavu a pod vanu, kosti a este se nake drobnosti urcite najdou a pak hura na STK a znova prihlasit at se muzu zase prohanet krajinou bez strechy. Citovat
Kennbell Odesláno 5. květen 2014 Autor Odesláno 5. květen 2014 Tak jsme domu poridili nove Daily car misto byvaleho focuse, je to 308 1.6 thp 115kw Rok 2011 najeto 72K po prvnim majiteli. Bylo to kupovane v auto tichy ostrava kde to i jezdilo na servis. Mame to doma od vcerejska a dneska jsem to byl trosku projet a musim rict ze to jede uplne nadherne, krasne meni smer a ty brzdy uaaa fakt bozi, Motor jde vcelku dost za plynem a tahne pekne akorat mi unej chybi ta vykonova spicka co znam z cabrii nebo z byvaleho focuse. Prumernou spotrebu za 10 000km to ma 6,2L coz je upe bozi, uvidime za kolik stim budeme jezdit doma, jak jsem tomu dneska vcelku nakladal tak spotreba 7,3L a to je hooodne slusne s cabriem bych byl nekde u 10 litru minimalne. [upravil dne 5/5/14 14:44 od Kennbell] Citovat
Kennbell Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Tak dneska jsme udelali dalsi vylet cca 60km a musim rict ze to auto jezdi jak v meste tak i mimo uplne perfektne. Spotreba uplne vytecna a ta akcelerace, staci trosku prislapnout a to doslova leti. Udelal jsem pro vas par fotek. [upravil dne 6/5/14 16:21 od Kennbell] Citovat
radim.1008 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Pěkný, nechtělo by to zvlášť vlákno? Citovat
Kennbell Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 Tak poslusne hlasim ze cabrio tedkom ceka velka zmena, budeme delat facelift a asi nas i ceka v brzke dobe lakovani. No aby toho nebylo malo tak u 308 probehne o vikendu pozdni jarni udrzba. Koupil se olejovy filtr mann a ktomu kvalitni olejicek 5w 30 total quartz ineo ecs. Az se nasetri dalsi penize tak se budou menit dalsi fitry a svicky a mozna i rozvody. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.