Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravym potreboval by som poradit.Domontoval som hmlovky na Peugeot 307sw kable vsetko uz som tam mal predpripravene aj som si ich dal odblokovat ale aj tak mi nesvietia.Neviete mi poradit co moze byt este za chyba?je tam niekde poistka pre nich alebo co mam skusit? Dakujem :)

Odesláno

Ano je tam prepinac aj mi zasvieti kontrolka ked zapnem predne hmovky a potom druhykrat ked pretocim ta mi zapne zadnu hmlovku a zadna mi svieti ale predne nie. Je to Peugeot 307sw r.v.2005 stych novsich co maju dole v narazniku hmlovky.

Odesláno

Ne do niektorych nemontovali iba tam bola spravena predpriprava a ja som dokupil hmlovky a som ich tam namontoval a kable som donich uz len napojil a tak som si ho musel dat napichnut na Pc a tam mi ich odblokovali ale jak som ich zapol tak nic nezasvietili.

Odesláno

od roku 2005 nahoru je novejsi model 307 ;) poznavaci znak jsou mlhovky v narazniku :P proste to ma jinej cumak pak do faceliftu uz se myslim nedavaly osmiventily HDI :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...