Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Škubání po výměně žhavičů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci, mám na to auto už fakt nervy. Dnes mi zdárně vyměnili žhaviče - přístup jako prase. Nicméně jedu domů a auto nejede, jak má. Škube v otáčkách od cca 1600 až 2000, řekl bych nejvíce kolem 1800. Není to pravidelné. Nevíte, nemohli něco špatně složit? Měli venku tu stříbrnou trubku k ERG, nevím jestli i ERG ventil, sání, asi i výměník. Čím to může být? Dám jim to tam zpět, ale vše vypadá pohledově OK, jsem z toho zhnusený. Než jsem to dal udělat, nic necukalo. :-(

Odesláno

Ano, přesně tak. Když to vytočím, nic nepozoruji. Jen pči cca 1700 - 1800 otáčkách to cuká. Zkusil jsem odpojit baterii a ráno uvidím, jestli se ti nějak nezkalibruje - dost o tom ale pochybuji. Spíše se mi jedná o to, jestli nemůže být chyba v mehanickém poskládání, když to měli rozmontované. Nedělal to ale žáden debil, tak nevím.

Odesláno

Skontroluj si ty podtlakové trubičky jdou od předu od ventilu až k turbu. Dole před motorem, když stojíš před autem tak v levo dole jsou tam dvě vedle sebe v tom ohnutí jsou gumavé a tam jsem je měl prasklý a taky mi to cukalo. Dělal jsem toto + pročištění konektoru kontaktolem na EGR ventilu:mrk.

Odesláno

Nedavno som menil EGR aj zhavice, dokonca som trafil rovnake egr a netrebalo ho ani kalibrovat, mal som ho na dia a pracovalo spravne. Co sa tyka tych hadiciek tak pokial si spravne pamatam tak by sa nemaly dat vymenit.

Neskube ti to iba za studena ??

Mozno to bude iba hlupa zhoda nahod, ze ti to zacalo po vymene ja som mal raz problem zo vstrekom v zime a taka prva pomoc su na to aditiva, dobra skusenost s liqui moly na precistenie mne to pomohlo , kupujem to v urcitych intervaloch.

Ked si nebudes vediet v com to je tak dia , ked ma egr nejaky problem urcite bude plakat, potom pozriet rozne parametre, turbo , vstreky tlaky...

Odesláno

Kamarat napojil na moju 407 tuto diagnostiku

http://auteltech.com/ a napisala nieco ohladom egr, mal som urvanu hlavicku z egr takze to mzoe zavisiet aj od typu problemu pricom neviem ako dlho som na tom jazdil ale to trhanie je podla mna na mojom aute sposobene vstrekom, zacalo to teraz v zime mozno raz , dvakrat som si to vsimol. Pokupujem na to nejake aditiva a dam vediet ci to nieco spravi.

Dam si aj poradit ked ma niekto skusenost.

[Edited on 8/12/12 14:22 by Cult981]

Odesláno

Tak nevím, možná je to shodá náhod, ale ty hadičky zkusil přehodit a zdá se, že to už neškube. Asi to přehodit jde, když se mu to povedlo, nevím, uvidíme, co ukáže čas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...