chose225 Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Ahoj panove, nevite nekdo kde bych koupil takove to topne telicko na ohrev nafty co se nachazi v palivovem filtru? Ulomilo se mi to. Diky Citovat
groovred Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 to se ti ulomilo možna tak čidlo vody v palivovem filtru, topne telisko tam není, což je škoda Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Topné těleso pol. 17 je mimo palivového filtru. Citovat
chose225 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 to se ti ulomilo možna tak čidlo vody v palivovem filtru, topne telisko tam není, což je škoda Tak to jsem potom zmaten, z Peugeotu ma napsal chlapek toto: Ohrev nafty sa nachádza na obale palivového filtra zašlem Vám aj obrázok. Citovat
Juve Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Toto presne je aj v P807,C8 2,2 HDi.Do toho vršku filtra ide aj káblik. Bohužial marne som to zháňal po všetkých vrakoviskách, keď pri výmene fitra sa ulomil nátrubok. Nakoniec kúpený vršok filtra v Peugeote za 61€. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Cim su auta novsie, tym su rozmaznanejsie. V starych autach to nebolo a nikomu to nechybalo. Treba tankovat spravnu naftu. a jeto. Citovat
chose225 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 Cim su auta novsie, tym su rozmaznanejsie. V starych autach to nebolo a nikomu to nechybalo. Treba tankovat spravnu naftu. a jeto. pardon, je to rok 2002 a uz jsem to sehnal, v Peugeotu za 67eur... ach jo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.