Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No to nepoteší takhle před vanocema

Jsem koukal že u mýho havarijka mám sklo pojištěný jen do peti tisic.Což se senzorem deště asi stačit nebude. Jak by se zachovala pojištavna v připadě že by se něco stalo ? proplati mi těch 5 a zbytek sam,nebo se na mě vykašle uplně? Jinak jasný že se to hned pokusím změnit.

Odesláno

mam havarijne poistenie, ale spoluucast je 5% ale minimalne 166E... a tolko stoji aj nove z vymenou bez poistovne a navyse pri poistovani auta som mal malu botku na skle (teraz puklo na inom mieste) a mam to zapisane v obhliatkovom liste takze by mi kratili alebo dokonca som cital na nete ze by mi neuznali celu vymenu a este aj bonus by stiahli, takze neriesim...

Odesláno

no to je nerozumne si u 407my nepojistit celni sklo:o

mne se pojistka jiz vyplatila - vymena skla v origo servisu - faktura na pojistovnu 17.000,- ja zaplatil jako spoluucast 500,-

Odesláno

no byla u me doma firma ktera to pro csob poj. likviduje a ty mi nabizeli, ze mi sklo vymeni pred barakem a ze daji stejnou znacku co je origo, nebo jakou si reknu a za cenu cca 10tis., ale pri predstave, ze to delaji na ulici jsem radeji zvolil origo, navic z mych penez to neslo tak co

Odesláno
no bulharsky kamion... :( budem musiet dat nejake pripoistenie...

Nemáš v rodine nikoho, kto to na seba zoberie? :roll

V dnešnej dobe by som sa o nejaké \"bonusy\" nebál... vypovedám zmluvu tak ako sa má pred koncom a idem do inej, lacnejšej poisťovne... :super

Odesláno

no kamos dal znameho z rodiny a v poistovni svine to zistovali a nakoniec mu neuznali poistnu udalost... :/

uz to neriesim, aj tak je cele \"okamienkovane\" :D

a v inej poistovni mi nikto neda max. bonus t.j. 70%... havarijna na auto je 1080evri... takze to mam za nejakych 300E teraz...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...