Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Zle ja na tom to, že olej byl měněný během tohoto roku, bylo na něm najeto 3000 a začlo mi to tohle dělat.Jednoduše sem nepřesáhl ani čas výměny,ani kilometry Citovat
ace11 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 taky se mi to stava s téma KM a ještě jedna drobnost, i když vymenim olej ,tak když auto po nastartovani checkuje,tak mi zablika 4x oil,ale ne OK a to mam oleje dost,žadný ubytek nic.... tak babo raď Citovat
janik6163 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 taky se mi to stava s téma KM a ještě jedna drobnost, i když vymenim olej ,tak když auto po nastartovani checkuje,tak mi zablika 4x oil,ale ne OK a to mam oleje dost,žadný ubytek nic.... tak babo raď Pravdepodobne zlý snímač hladiny oleja. Citovat
ace11 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 je vymena slozita,nebo to zvladnu doma? Citovat
janik6163 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Nie je zložitá.Dá sa to urobiť aj doma.Ale najprv by som popozeral káble,konektor.Je to z druhej strany ako je vypúšťací šrób.Je to snímač našrobovaný pod uhlom od hora.Servicebox ti ukáže kde je.Dia by moc pomohla čo je na chybe. [upravil dne 9/12/12 16:37 od janik6163] Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 straki bylo řečeno,přehrát sw.... ale nevím jestli to je tím protože jsem to za 2 roky neudělal a nechávám to být....sem tam to prostě z nuluji... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.