gkl123 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Zdravím, poslední dobou je z motoru slyšet nějaký divný zvuk. Když tam mám neutrál a pustim spojku, tak je to slyšet a když ji zase sešlápnu, tak to přestane. Někdy je to slyšet i při jízdě. Nevíte co by to mohlo být? Mě napadlo jestli to není spojkové ložisko. Citovat
Mathush Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Najskôr spojkové ložisko, v dohľadnej dobe ma tiež výmena, a zvuk prestane, ako náhle sa mi auto zohreje. Mne osobne len za studena, vyšlapím spojku a prestane. Citovat
mxmen Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 ložisko v převodovce,koukni kolik je oleje v převodovce, spojkové ložisko to není protože to je v činnosti právě při vyšlápnuté spojce Citovat
gkl123 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Olej do převodovky jsem dolejval, ale nepomohlo to. Citovat
Ferry Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 jj bude to to lozisko a ne, ze ne, prave pri tom seslapnuti spojky se zatizi a prestane hrcet, kdyz se toci jen volne, tak chrasti. Holt prevodovku dolu a podivat se na nej, pri jedny praci uz asi bude lepsi udelat komplet spojku i s vymenou lamely a pritlacnaku Citovat
gkl123 Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 A můžu s tim jezdit ještě tak tejden než se to vymění? Citovat
Miko2609 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Zdravim hosi, takze pocuvam to asi posledne 7 dni a neviem prist nato co to je....zacalo to znicoho nic..za studena ked nastartujem tak v pohode, ako nahle sa motor zohreje zacne v motore nieco buchat (taky neprijemny zvuk, znelo mi to ako kov o kov) ale po stlaceni spojky ten zvuk prestane, pri jazde to pocut nieje. Myslite ze to bude spojkove lozisko alebo to bude nieco zavaznejsie. Diky za rady. Auta ma 190t km a spojka ani dvojhmota este menena nebola. Edit: tak zvuk pomaly ustava aj na volnobehu pri pridani plynu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.