Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mhovky nebo disco světla

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej problém s mlhovkama na 306.Když jedu v v noci v mlze tak mohu svíti pouze zadními mlhovkami nebo jen předními ale ne obouma současně.Kdyý zapnu zadní tak se normálně rotvítěj ale když k nim zapnu přední tak zadní zhasnou a svítěj je přední.A az zhasnu přední tak se mě zpět rozvítěj zadní.Tak to mam jak na discotece poraďte mi v čem to muže být? :( :( :(:D

Odesláno

Ja mam u 205ky jenom zadni ale ta sviti jenom pri tumenejch svetlech a kdyz dam dalkovi tak zhasne - to je normalni u starejch aut. Nemas to tam nak divne pripojeny? Mas to origos nebo dodelavka?

Odesláno

Přišel jsem na to náhodou a cabria byly ty vybavenější verze a měli to již v základu.Ale aby ti zhasínala zadní když dáš tlumený je taky blbost :D :D :D

Odesláno

Jo taky sem spekuloval proč se mi vypíná mlhovka při dálkách.... nejsem autoelektrikář, ale zkusil bych je spojit dohromady a pak to přerušit vypínačem stejně se většinou používají obě najednou

Odesláno

Auta z ciziny mají světla udělaná tak že se mohou používat dálky s mlhovkama, ale české shade to nemaj protože to čeká vyhláška zakazuje. :mad:

Odesláno

Jestli se nepletu, tak vyhláška říkala kdysi něco v tomhle smyslu: Přední světla do mlhy mohou svítit pouze s obrysovými(!!) světly.

Nyní, jak se blížíme k EU, dochází k sjednocování předpisů a tak jsou už povoleny mlhovky s potkávačkama.

Co se týká mlhovek+dálkových světel..

1) vyhláška něco říká o používání dálkových světel v mlze a hustém dešti

2) Zkus si sám a uvidíš :D (resp. neuvidíš)

To Cabrio: Mám dojem, že už vím, na co bude ten čudlík :)

Odesláno

Vyhlaska mluvi o obrysovkach a prednich mlhovkach, ale rika to, ze nemuzes zapnout mlhovky aniz by ti svitili parkovacky .... a parkovacky ti svitej furt, takze ti predni mlhovky muzou svitit vzdy, kdyz ti sviti parkovacky, potkavacky, dalkovy ....

Odesláno

To je hezky ja si svitim mlhovkama kdy chci hlavne v praze protoze jak jsou tesne nad silnici tak jsou lip videt diry, ale pouzivat dalkovy a mlhovky nema stejne skoro vyznam pak clovek stejne nic nevidi ale rad bych svitil prednimi i zadnimi zaroven to je povolene v kazdem pripade!!! :D :D :D

Odesláno

No jit to musi kazdopadne ale v cem tam muze byt chyba ze to takhle blbne. :( :( :(

Odesláno

Pokud vím, tak 306ka starý model má ovládání mlhovek pomocí vypínačů na palubce. Jak je to u nového modelu nevím, ale myslím si, že je to stejné. Sezapínáním mlhovek na páčce jsem se setkal u 406ky. :)

Odesláno

Jak pise Radek jsou tam kulate knofliky na strednim panelu a ne na pacce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...