Medvěd Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Vím, že mladí lidé i \"klubáci\" trávu chápou jako běžnou součást života a tak mi článek v aktuálním čísle Reflexu přišel docela zajímavý. Já sám jsem nikdy nekouřil ani klasická cigára ani trávu a tak můžu být v klidu, ale určitě ten článek může některým řidičům podat zajímavé informace (zejména co se týče doby, po kterou jsou zbytky marjánky dohledatelné v těle). P.S. Hulič v názvu není nic pejorativního, autor se tak nazval sám. [upravil dne 4/12/2012 09:36 od Medvěd] Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 K tomu snad jen tolik ... Stejne jako jsou lide, kteri se napiji alkoholu jednou dvakrat tydne a naproti tomu lide, kteri chlastaji denne od rana do vecera, i s hulici je to stejne. O JXD se dobre vi, ze uz alespon dvacet let huli prakticky denne, nevim, zda jednoho speka nebo treba pet .. U takoveho cloveka se jiste permanentni indispozici k rizeni (jakoz i mozna k jinym vecem ..) celkem nedivim. Ja si treba zahulim jednou az dvakrat za mesic (jednoho speka), nemam potrebu se s tim nejak tajit. Takze mi vyse popisovany jev zcela jiste nehrozi [upravil dne 4/12/12 09:57 od StibTo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.