Janec Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Zdravím nedávno mi prskl klínový řemen.Koupil jsem nový ale nemůžu ho nasadit protože jsem nepřišel na to jak odjistit napínací kladku. Díky za rady musím to stihnout do výkendu protože jsem se chystal na trhy do Polska :D Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 do ty ctverhranny diry strcis ctverhran spravneho prumeru (myslim, ze to je 10x10 nebo 8x8, zmer si to) a pak golou kladku vyklonis tak, aby do te kulate diry sel strcit vrtak tusim 5mm a zaaretoval jsi ji do diry v tom drzaku kladky, pak v pohode nasadis remen, opet golou vychylis kladku, vytahnes aretaci a pomalu poustis, az se remen napne Citovat
Janec Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Něco mi říká že ten bit na račnu neseženu nevíte někdo kde se dá koupit ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 nemusíš mít BIT, stačí čtyřhran třeba z kliky dveří a zahnutý do L [upravil dne 4/12/12 10:18 od ozzy56] Citovat
Janec Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 S tou klikou jsem to zkoušel ale pokroutila se tak sem tam nasadil ten řemen krom servo pumpy. Zatahl sem za nej a kamoš mi tu kladku zajistil a bylo po problému Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.