Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měnič tlaku

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

VF36ERHRH21178316

Přijde mi totiž že ubčas zabere turbo krásaně, a občas nemá takovou sílu.Včera mi kamarád tvrdil že budu mít deravou hadici od turba pač to po sešlápnutí plynu zasviští.Takže v pondělí na to jdu kouknout

Odesláno

Aha takže jsi myslel spíš 1618 X2 ;) mícháš několik věcí a dost chaoticky... Pokud je slyšet turbo tak může být netěsnost, ale to nemá co dělat s okruhem podtlaků na který je napojený tenhle silenoid. Kromě toho je poměrně spolehlivý.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to se omlouvám :) Ten dozvuk tuba asi bude způsobovat to, že mi chybí plast co vede od airboxu k čelu auta.. V kosovu neměli tak zejtra skusim kaliště. Jinak tu nádrž už jsem vyjel a zejtra natankuju už normální naftu spolu s VIFkem

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

¨V pondělí mám volno tak sjedu ke kámošovi do dílny nad jámu a kouknu na hadice a spony..

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

ty mě strašíš :o snad to nemůže bejt nic složitýho :D

• O 1 měsíc později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ať nezakládám nové téma tak budu pokračovat v mojem nepovedenym :) Chtěl bych se zeptat lidí, kterí již hadice kontrolovali, kde mám skoumat nejvíc? přeci jen před panelákem je to na houby.. Díky moc

post-25291-14109628740575_thumb.jpg

Odesláno

Pokud by byla prasklina na hadici, nebo trubce, tak to bude zaolejované. Když to budeš mít odkryté, tak podotahuj všechny hadicové spony na vzduchovém okruhu. Jinak svištění turba je normální, ovšem nesmí být jako siréna. Pokud houká, tak už není v nejlepší kondici. Jinak ten problém s výkonem může způsobovat zatuhlá regulace turba. Víš co, domluv se s koblížkem a projeďte to s připojenou dia a uvidíte jak tlačí turbo. Z Budějic to k němu nemáš daleko.:papa

Odesláno

Já už měnil 2 ze 3 hadic....... a vždycky tam byla díra jak do prde**. není pravidlo že tato rupe víc a tato míň

A ten ventil jen ovládá podtlakový \" balonek \" co tahá za geometrii lopatek turba.... , taky může být někde netěsnost podtlaku pro tento i jiný podobný ventil.......

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Není daleko,To ne.. Ale nemá to s časem moc dobrý.. Turbo má být po repasu, Ale při přidání spíš ubrání plynu (na nízké otáčky) slyšim jakoby meluzínky. Kde najdu ten regulátor?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

V peugeotu mi to napsalo chybu nějakého ventilu.. Ale nedokázali mi říct jakýho

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já tam byl hlavně na spárování klíčků a vyčíst korekci vstřiků... kde se nachází ten regulátor?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...