Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mohyho francouz 2.2HDi -NA PRODEJ- PO SERVISU

Recommended Posts

Odesláno

Tak s S4 to snad srovnavat nebudes ... ne ? :) A mam stejny nazor, jako bylo jiz napsano - zkousis to prodat a budes to jeste chipovat ? Nesmysl :myslim

Odesláno

Upřímně nechápu proč řešíš chip a snažíš se to prodat...buď to chceš prodat a nebo ne... Jestli si to necháš tak klidně si to chipni..Ale nikdy z 2.2HDI neuděláš to co má 2.7HDI v serii a pak pořád to bude jen 4válec..takže kultivovaný chod úplně jinde.Nechci tě tím odrazovat ale upřímně si myslím,že těch 125kw co ma 2.2HDI Bi-turbo je akorát...Vím,že v 508GT má motor 150kw ale určitě to nebude jen úpravou jednotky.Aby to ten motor vydržel.

Ad S4 se nedivím,že ti ujede přece jen benzín a nafta je rozdíl a pak výkon je jinde...Nedávno jsem měl možnost se se starou S4 (2001 rok) škádlit po dálnici ale to tu rozvádět nebudu...

[upravil dne 8/5/2013 16:39 od John]

Odesláno

jestli to nevadi_: klidne to rozved, pac zrovna tu on má:D

Jinak v 508 je single turbo, je to jiny motor pokud vím :papa

Jinak resim chip a upravy páč je mi jasny ze mi auto zustane;) Kdyz nekdo koupi,.koupi. Jinak si ho necham.

[upravil dne 8/5/13 15:32 od Mohy]

Odesláno

Mohy : pokud má 2001 tak ta má v serii 265koní...jinak to rozvedu asi tak,že jsem se ho docela držel se svojí seriovkou po D1 a na rovince mu lehce ujížděl...buď to měl rozhašený nebo nevím ale zábava to byla.

Pokud si ho necháš tak určitě FapOFF a chip bych asi nějaký lehký nevím co ten motor má za rezervy aby ti za pár tis.km neudělal papa...

[upravil dne 8/5/2013 17:02 od John]

Odesláno

Johne Ano ma serii 265HP a nemuze to byt tim ze se bál treba? :D preci jen D1 je jen pro silnější žaludky :aut Preci jen 60koní rozdílu je dost...je to jedna Fabia HTP navíc :D A není Coupe lehčí? :myslim Jinak s \"tvym\" vozem jsem měl čest jet a ridit.. a teda jede to vazne vazne vazne ale zcela vazne vic nez hezky. Nedivim se ze jsi zatopil S4... :papa

[upravil dne 8/5/13 15:55 od Mohy]

[upravil dne 8/5/13 16:17 od Mohy]

Odesláno

Pokud vím tak coupé má kolem 1560kg pohotovostku takže to asi bude +/- nastejno.Tak nevím zda se bál rozhodně podle toho jak jel tak moc ne :D a D1 některý useky jsou fakt pro silnější žaludky.Mě coupé už docela jak jede vyhovuje ale ještě to chce trošku. A konec debaty ať ti tu nespamuju vlákno o autě :)

Odesláno

to Mohy: vrátím se k diskuzi 2.2 HDI vs 2.7 HDI.

Když vezmu tovární údaje pro sedan 2.2 HDI 6° man./2.7 HDI aut.

hmotnost 1699/1802 kg

0-100 8.7/8.5 s

Vmax 225/230 km/h

Výkon 125/150 kW

K. moment 370Nm při 1500min/440 při 1900

zrychlení z O-200 či pružné zrychlení se mi najít nepodařilo. Ale rozdíly už v továrním nastavení nebudou v reálu nijak zásadní. A nějaký ten chip pro 2.2 HDI může s jejími parametry pěkně zahýbat. Pokud by ses dostal na 150kW, budeš v reálu rychlejší zcela určitě.

Odesláno

to jsi asi první kdo stojí na mojí straně..a mnohokrát děkuji za to:papa:super

I za to že jsi si dal práci a dal dohromady toto srovnání.... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...