Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mohyho francouz 2.2HDi -NA PRODEJ- PO SERVISU

Recommended Posts

Odesláno

no jak jsem ho umyl tak se blejska jak psi kulky..tak premyslim:D Auto je to porad fakt pekny. A jelikoz po dalnici moc nejezdim tak jsem ho ted prohnal 190 a šlape pekne:o:roker

Odesláno

Jo proc ne podivam a svezu se moc rad ale na rovinu rikam, ze minimalne jeste tak rok si musim nechat na druhy auto zajit chut ... Duvody kdyztak treba osobne :)

Odesláno
no jak jsem ho umyl tak se blejska jak psi kulky..tak premyslim:D Auto je to porad fakt pekny. A jelikoz po dalnici moc nejezdim tak jsem ho ted prohnal 190 a šlape pekne:o:roker
Dnes som menil olej v motory a v prevodovke a bol som biturbo trošku prevetrať:D, nádhera ten záťah a maximálka 221 km/h. Ale pssst!
Odesláno

ja myslel ofiko v ramci limitů :aut:P:D:D

kolik toci motor pri tech 220? me toci pri 175km/h 3000ot, z toho sem byl unešenej:roker

proc tu nemas topic? šup šup, nechci byt jedina aktivni 2.2HDi:super

[upravil dne 17/3/13 13:15 od Mohy]

• O 3 týdny později...
Odesláno

ahoj potrebuju urychlenou radu:

a) Bridgestone RE050A DOTO8

b) Kumho Ecsta DOT12

(jedná se o nové sady, nejeté)

Kumha jsou o 300 drazsi na sadě, to je prd.

Takze dilema: Top gumy ale starsi, nebo stredni trida ale nová vyroba... :super

Odesláno

nu kazdej prave rika ze to problem neni u techle dobrych gum. Navic Kumho je lepsi korea....:myslim

Navic si nemyslim ze budu mit gumy 4 roky:D Nejen gumy ale cely auto na 100% mit tak dlouho nebudu.

[upravil dne 11/4/13 10:31 od Mohy]

Odesláno

koupeny Kumho KU31:papa

něco málo o pneu:

Popis

Pneumatiky od korejského výrobce. Atraktivní směrový dezén pneumatiky disponuje výraznými prvky ke zlepšení směrové stability ve vysokých rychlostech, ovladatelnosti na mokru a snížení rizika vzniku aquaplaningu. Použitím nových konstrukčních prvků a materiálů, ověřených u plášťů vyvíjených pro evropský šampionát Formule 3, bylo dosaženo dalšího zlepšení jízdních vlastností, ovladatelnosti a snížení hladiny hluku a valivého odporu. Pro zlepšení přilnavosti na mokré vozovce a zvýšení odolnosti proti opotřebení je v běhounové pryži použita příměs silica.

Info o pneu Kumho

Korejský výrobce velmi kvalitních pneumatik, patří mezi 10 největších prodejců na světě

[upravil dne 11/4/13 22:07 od Mohy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...