Mara-HDI Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Zdravím Chtěl bych vás požádat o radu. Před dvěma dny jsem si koupil Peugeot 406 2.2HDI rok výroby 2002. Dneska jsem zjistil,že při elektrickém naklápění světel,podle zatížení.Když otočím ovladač na horu světla,svítí níže když dolů světla svítí do výšky.Není to divné?Co vím tak by to mělo svítit jen a jen už více do země.Auto jsem si pořídil,bez českého TP a na první STK prošlo.A nikdo mě nic o tom neříkal, ani neupozornil. Díky za vaše rady. Citovat
Toxi5 Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Je možné že na technické kontrole nepřekontrolovali pozici otočného vypínače a seštelovali světla do základní polohy. Citovat
P607Olda Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Buď rád, že to prošlo na STK. Máš možná vadný přepínač, takže vrakáč - anebo jezdit tak jak je. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Na \"0\" by mělo být základní nastavení a v tom by se měla světla nastavit na regloskopu. V ostatních polohách se jenom sklápějí. Citovat
pastorek Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Mňa to napadlo preto že píše iba o smere pohybu kolečka a svetiel. [upravil dne 27/11/12 14:15 od pastorek] Citovat
Mara-HDI Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Možná to bude znít hloupě,ale moc se v tom nevyznám. Pokusím se to vysvětlit lépe:) Na poloze 0 mě světla svítí,dobře pěkně do dálky.Takže nastavení na 0 by mělo být v pořádku.Když otočím kolečkem do horní polohy,což je myslím 1.tak světla svítí běžně níže.Ale když do polohy 2,což je otočení kolečkem dolů.Tak se mě světla naklopí výše,ještě než je běžně na poloze 0. [upravil dne 27/11/12 13:46 od Mara-HDI] Citovat
HonzaZ Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Tak tomu nějak nerozumím. Pokud si vzpomínám, tak se kolečkem točilo do jednotlivých poloh postupně jedním směrem od nuly. Zkus ten ovladač nafotit. Citovat
Mara-HDI Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 U předchozího auta,jsem měl to samé 0-atak dále. Ale tady mám na středu 0 a další polohy nahoru,nebo dolů. Kamarád má stejný problém,ale zatím ho neřešil už to má delší dobu.Ale mu svítila světla,celkově nějak ne moc dobře. Citovat
Mara-HDI Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Nafotím ovladač nebo udělám video. Citovat
Mara-HDI Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Tak problém vyřešen,a ani si to nedokážu nějak vysvětlit. Já jsem se totiž předtím nemohl dostat na polohu 3.A když jsem to měl nastaveno na 0 tak jsem mohl jen na horu,jedno otočení a dolů další.Nějak mě tam cvaklo,a když mám 0,tak už dolů stočit nejde.A funguje to už jak má.0-3 otočením nahoru.Nevím jak tohle ani možné Citovat
HonzaZ Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Tak fajn, hlavně že se podařilo:papa Citovat
Mara-HDI Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Tak fajn, hlavně že se podařilo:papa Hlavně že tak:) Jinak díky za ochotu pomoci:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.