Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Naklápění předních světel.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Chtěl bych vás požádat o radu.

Před dvěma dny jsem si koupil Peugeot 406 2.2HDI rok výroby 2002.

Dneska jsem zjistil,že při elektrickém naklápění světel,podle zatížení.Když otočím ovladač na horu světla,svítí níže když dolů světla svítí do výšky.Není to divné?Co vím tak by to mělo svítit jen a jen už více do země.Auto jsem si pořídil,bez českého TP a na první STK prošlo.A nikdo mě nic o tom neříkal, ani neupozornil.

Díky za vaše rady.

Odesláno

Možná to bude znít hloupě,ale moc se v tom nevyznám.

Pokusím se to vysvětlit lépe:)

Na poloze 0 mě světla svítí,dobře pěkně do dálky.Takže nastavení na 0 by mělo být v pořádku.Když otočím kolečkem do horní polohy,což je myslím 1.tak světla svítí běžně níže.Ale když do polohy 2,což je otočení kolečkem dolů.Tak se mě světla naklopí výše,ještě než je běžně na poloze 0.:)

[upravil dne 27/11/12 13:46 od Mara-HDI]

Odesláno

U předchozího auta,jsem měl to samé 0-atak dále.

Ale tady mám na středu 0 a další polohy nahoru,nebo dolů.

Kamarád má stejný problém,ale zatím ho neřešil už to má delší dobu.Ale mu svítila světla,celkově nějak ne moc dobře.

Odesláno

Tak problém vyřešen,a ani si to nedokážu nějak vysvětlit.

Já jsem se totiž předtím nemohl dostat na polohu 3.A když jsem to měl nastaveno na 0 tak jsem mohl jen na horu,jedno otočení a dolů další.Nějak mě tam cvaklo,a když mám 0,tak už dolů stočit nejde.A funguje to už jak má.0-3 otočením nahoru.Nevím jak tohle ani možné:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...