Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Do prčic za kus hadice vyše 100e.To je sila.Keby som to mal riešiť ja tak dostať kúpiť spojky,HA hadice atd Hansaflex ma všetko.Úrčite by ma to vyšlo lacnejšie.

Odesláno

janik6163: nuz, problem je ze ta cast co pchas do serva je pri tejto variante dlhsia;-) mensia sanca sosnut si vzduch, to asi hansaflex nema na sklade;-) inak je len kusok dlhsia a ma mat spätny ventil na odfiltrovanie...

ale nechcem tym povedat ze ta cena sa mi zda rozumna:)

[upravil dne 25/1/13 17:02 od merlin99]

Odesláno
aj ja som predchvilou otvoril kapotu a div sa svete, pena..parada..musim kupit olej a odvzdusnit..

to sa este daaa,ale ked dolejes odvzdusnis a zistis ze nepomohlo to bude sranda :)

Odesláno

Ja som to odvzdušňoval asi tri až nie viac krát. Bolo to už asi tri roky dozadu, dolial tie 2-3 cm nad rysku \"MAX\" a odvtedy nebolo potrebné žiadne dolievanie a všetko drží.

• O 2 roky později...
Odesláno

Tak jsem taky dolíval nad rysku a odvzdušňoval - udělaly se mi tam bublinky.

Docela to pomohlo, ale za určitých okolností (malá rychlost + zatáčení doleva + volnoběh) to ještě trochu drhne.

Chtěl jsem se ale zeptat, jak je to s tím víčkem a pootočením zpátky o půlku otáčky. Když do přece otočím o tolik, tak je to tam úplně na volno.

K čemu to vlastně? Aby se to odvzdušňovalo samo a průběžně? Nestačí to pootočit zpátky jen tak, aby to prostě nebylo utažený?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...