Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Fluide DA a stál niečo cez 10 eur. Ale keď prídeš do peugeot servisu tak ti tam chalani dolejú, bude ťa to stáť menej... Ja ti to dolejem zadara.

[upravil dne 22/1/13 22:37 od Red Devil]

Odesláno

Neviete mi povedat, ci sa problem so servom vyskytuje aj u 508? Inak na mojich dvoch 407 som vymenil vysokotlake potrubie a odvtedy pokoj. Len ta vymena, je to o drzku, ale da sa to.

Inak podcenit takuto zakladnu vec, chlapci v peugeote to odflakli.

Odesláno

@tomike: kedysi som pozeral ked to vprdli na trh ci to zmenili, ale co sa pamatam tak velku zmenu vpred som nevidel... ale ako sam pises uz ta hadica dost pomohla (nie vzdy, niekedy bolo servo uz v nebicku)...

skor by som to videl na netesnost v systeme, kedze ta hadica potom bola uz aj u 407 standardne menena...

Odesláno
Neviete mi povedat, ci sa problem so servom vyskytuje aj u 508? Inak na mojich dvoch 407 som vymenil vysokotlake potrubie a odvtedy pokoj. Len ta vymena, je to o drzku, ale da sa to.

Inak podcenit takuto zakladnu vec, chlapci v peugeote to odflakli.

tomike, v P508 to už snáď nie. Verím, že už montovali hadice, ktoré dávali do P407 na konci výroby a aj preto, že hrdlo nádržky je rozšírené a tak sa tam vojde viac servo kvapaliny. Pozri foto.

post-24971-14109629020366_thumb.jpg

Odesláno

Zatiaľ som spokojný, tak dúfam, že to bude aj naďalej. Ešte k tomu servu, olej v nádržke je od výroby presne na MAX aj teraz v zime, tak že by to malo byť v poriadku.

Odesláno

Musíš poriadne odvzdušniť, otáčaním volantu až do krajných polôh a chvýľku v nich podržať (opakovať cca. 10x.). Ak bude ďalej peniť opakuj po upadnutí peny znovu.

Odesláno
@Fredino: Judes ti prave ozivil spominane vlakna na prvu stranu, nabuduce pouzi hladanie;-)

merlin teraz si povies ze som dement ale fakt som hladal vo vlaknach kade tade a to kde je ta servo hadica teda ktora presne to je som nenasiel..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...