Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Palivový filtr

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Mám takový dotaz, koupil jsem si nový palivový filtr a zjistil jsem že je jiný než co tam je.Prodejce my to zjištoval podle vin.U toho původního je nějaký kabel na připojení či co asi ohřev a ten nový to nemá a má i ůplně jiný napojení přívodu nafty.Koukal jsem na netu a maj tam jenom ty filtry co mám teď doma a jiný vůbec nenabízí.Koupil jsem Mann WK 939/2 mám 1.6 HDI FAP r.v.07 kombi.Kdyžtak dám i vin:VF36E9HZC21613453.Pokud někoho něco napadne tak dejte vědět.Děkuji za případné odpovědi:)

Odesláno

Ale i tak vypadá ůplně jinak.Ten ohřev je ze zhora a to napojení na ty palivový hadice je taky ůplně jiné

Odesláno

Ten co je na tom obrázku tak ten mám teďka doma nový koupený, ale ten co je v autě je něco ůplně jiného má jiné připojení prostě celkem něco jiného

Odesláno

Pokud jsem to správně pochopil s toho obrázku tak bych měl asi s toho původního filtru sundat to čidlo vody a ohřev nafty a dát ho na ten nový?říkám to dobře:myslim

Odesláno

Keď sme pri tom filtri,kde sa nachádza palivový filter na 1.6 hdi? Mal som doteraz len samé benzíny,takže sa u týchto dieslov musím ešte rozkukať.Dík.

[upravil dne 25/11/12 19:39 od BTRado]

Odesláno
Pokud jsem to správně pochopil s toho obrázku tak bych měl asi s toho původního filtru sundat to čidlo vody a ohřev nafty a dát ho na ten nový?říkám to dobře:myslim

inak,ak som dobre pozeral na tie obrázky je to presne tak ,treba premontovat ohrev a vodu...

Odesláno

Určitě je to správný filtr, před měsícem jsem ho měnil a taky jsem se bál, ale je to opravdu zbytečné ;). Odpojíš hadičky, vyndáš filtr a sundáš ten bazmek, co tam je navíc :D, tu máš pár fotek

post-35817-14109628262026_thumb.jpg

Odesláno

Tak ja se na to odpo vrhnu a uvidíme:D Zatím díky za info pak dám vědět

Odesláno

Ahoj tak už jsem to udělal stačilo vyměnit ty bazmeky s toho starého a bylo to:D. Akorát se mu pak nechtělo nastartovat Tak všem dík:papa

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Proste tak aby som nemal problém :-) Teraz idem menit olej, takze si vymením aj ten palivový filter. :xvul Čo povieš na športový vzduchový filter, oplatí sa to do auta pchať, alebo je to blbosť?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...