Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem boural s Peugeot 307SW 79kw r.v. 2003 a protože ještě budu muset kupovat levý přední podběh tak jsem si říkal, že bych si rovnou vyřešil i pár dalších závad co už mě dlouho na autě trápí.

Blinry - Někdy se stane, že odbočuju a páčka na blikr je sepnutá, ale blikr neblikruje. Myslíte, že to může být špatnou páčkou ? (mám sní problémy občas nesepne dálkáče, nebo když mám zapnuté parkovačky tak se zapínají H7)

Teplota motoru - Auto se nezahřeje na více jak 80C-82C může to být termostat, nebo to je něco jiného ?

No a nejzávažnější závada - jednou za měsíc se mi přihodí, že motoru začnou kolísat otáčky a pokuď mám volnoběh tak to dokonce chcípne naposled na diagnostice to ukázalo čidlo plynového a brzdového pedálu - kde se to dá najít co to vlastně je ?

Díky za rady a pokuď by někdo měl v okolí JBC nějaké náhradní díly tak klidně dejte vědět na 775998870 díky

Odesláno

Odpovím pouze na otázku 2-Teplota motoru. Dle kW předpokládám, že se jedná o 2.0 HDI a tam je takováto provozní teplota normální. Max. v koloně... ti to povyleze na 90, víc jsem zatím na svém HDI neviděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...