Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to dává Pe.tr ze svého??

To sice nedává ze svého, ale jako předseda snad může rozhodnout o takové drobnosti, která má přivést nového člena. Že jeho rozhodnutí jsou správná je vidět z toho jak klub vzkvétá. Snad by se kvůli tomu nemělo dělat hlasování členské základny. :myslim:D

Odesláno

No pokud je to triko hrazeno z klubových peněz, tak nevidím důvod proč je rozdávat? I kdyby to byl řád což není, pořád k tomu nevidím důvod...Já taky udělal papíry naplno a co? Jiný třeba maturu, jiným se třeba narodil prcek...je potřeba kvůli tomu rozdávat nějaký trička (klubový majetek)?

Jestli to dává ze svého, tak ok ať jich rozdá mrak, ale z klubových?

Osobně by se mi to teda moc nelíbilo...

[upravil dne 25/11/12 21:16 od davidekcz]

[upravil dne 25/11/12 21:18 od davidekcz]

Odesláno

a) klubový majetek není jen za klubové peníze

b) když přijde do mcdonaldu ditě , dostane dárek , hádej proč? (pravdouje že já to dělám vyjímečně tak jako např teď,ale sve opodstatnění to má)

Odesláno

Je to drobnost (předpokládám, že z klubových peněz), která by měla přivést nového a snad i časem řádného člena. Je to stejná reklama jako byl výroční sraz klubu. Taky se tam dost věcí platilo z klubových peněz. Taky to bylo proto aby to přitáhlo nové členy. Já v tom problém nevidím. Kdyby se vedení mělo na každou drobnost ptát členské základny tak by nedělalo nic jiného. Za tohoto vedení se vylepšilo dost věcí, takže to snad dělají správně. Ale toto do tohoto tématu nepatří, asi by to tedy chtělo založit k tomu jiné vlákno. Pokud to tedy někdo považuje za nutné. Já ne. Howgh ;)

Edit:

Tak než jsem to sesmolil, tak se k tomu vyjádřil i PeTr.

[upravil dne 25/11/12 21:34 od Bigbadjohn]

Odesláno

No dnes som si bol podat ziadost, do 2t by som mal dostat sms ze je hotovy.

Kolko ste cakali Vy na vodicak ? Na obciansky preukaz som cakal cca 4-5 dni, tak dufam ze aj vodicak mi urobia skor :)

Odesláno

No, dnes o 11:10cca som dostal SMS-ku ze moj vodicak je hotovy. Vedel som ze policia je do 12:00, cize videl som jedine riesenie: isiel som zo slovenciny na policiu :D

Velmi som sa potesil, ked som ho uz mal konecne v ruke :)

Cakal som 5 prac. dni, cize v pohode :)...

Prisiel som domov a cakalo ma prekvapenie, Oznamenie o ulozeni zasielky... dnes som to uz nemohol ist vybrat, cize to musi pockat do zajtra :)

Celemu clubu, by som sa chcel podakovat za tricko a samolepku :)

Dakujem

Odesláno

Preco?, ako dopadol JXD?

U nas je max 55b a minimum 50b pre uspesnost

potom je jazda zrucnosti (kuzele) potom odpoved na otazku z technickej casti a nakoniec finalna jazda v meste s policajtom

:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...