Bigbadjohn Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 A to dává Pe.tr ze svého?? To sice nedává ze svého, ale jako předseda snad může rozhodnout o takové drobnosti, která má přivést nového člena. Že jeho rozhodnutí jsou správná je vidět z toho jak klub vzkvétá. Snad by se kvůli tomu nemělo dělat hlasování členské základny. Citovat
davidekcz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 No pokud je to triko hrazeno z klubových peněz, tak nevidím důvod proč je rozdávat? I kdyby to byl řád což není, pořád k tomu nevidím důvod...Já taky udělal papíry naplno a co? Jiný třeba maturu, jiným se třeba narodil prcek...je potřeba kvůli tomu rozdávat nějaký trička (klubový majetek)? Jestli to dává ze svého, tak ok ať jich rozdá mrak, ale z klubových? Osobně by se mi to teda moc nelíbilo... [upravil dne 25/11/12 21:16 od davidekcz] [upravil dne 25/11/12 21:18 od davidekcz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 a) klubový majetek není jen za klubové peníze b) když přijde do mcdonaldu ditě , dostane dárek , hádej proč? (pravdouje že já to dělám vyjímečně tak jako např teď,ale sve opodstatnění to má) Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 c) [upravil dne 25/11/12 21:26 od Pe.Tr] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Je to drobnost (předpokládám, že z klubových peněz), která by měla přivést nového a snad i časem řádného člena. Je to stejná reklama jako byl výroční sraz klubu. Taky se tam dost věcí platilo z klubových peněz. Taky to bylo proto aby to přitáhlo nové členy. Já v tom problém nevidím. Kdyby se vedení mělo na každou drobnost ptát členské základny tak by nedělalo nic jiného. Za tohoto vedení se vylepšilo dost věcí, takže to snad dělají správně. Ale toto do tohoto tématu nepatří, asi by to tedy chtělo založit k tomu jiné vlákno. Pokud to tedy někdo považuje za nutné. Já ne. Howgh Edit: Tak než jsem to sesmolil, tak se k tomu vyjádřil i PeTr. [upravil dne 25/11/12 21:34 od Bigbadjohn] Citovat
crazybiker Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 kevin- nee nemyslism, len v NZ ma jedine on take auto :-D Citovat
kevinlaca Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 nj... 1,2 TSI a teraz kupili Yeti 2,0 TDI - som zvedavy kolko vydrzi... Citovat
crazybiker Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Jo,tibor mal dlho octavku,co bolo vazne dobre auticko, ale yeti... no ved zisti sam :-D Citovat
kevinlaca Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 No dnes som si bol podat ziadost, do 2t by som mal dostat sms ze je hotovy. Kolko ste cakali Vy na vodicak ? Na obciansky preukaz som cakal cca 4-5 dni, tak dufam ze aj vodicak mi urobia skor Citovat
safi1 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Na vodicak som cakal jeden den podal som ziadost a na druhy den bol hotovy Citovat
KingSpade Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 na řidičák jsem čekal asi 4 týdny v roce 2006 Citovat
kevinlaca Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 No, dnes o 11:10cca som dostal SMS-ku ze moj vodicak je hotovy. Vedel som ze policia je do 12:00, cize videl som jedine riesenie: isiel som zo slovenciny na policiu Velmi som sa potesil, ked som ho uz mal konecne v ruke Cakal som 5 prac. dni, cize v pohode ... Prisiel som domov a cakalo ma prekvapenie, Oznamenie o ulozeni zasielky... dnes som to uz nemohol ist vybrat, cize to musi pockat do zajtra Celemu clubu, by som sa chcel podakovat za tricko a samolepku Dakujem Citovat
punkac Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 tak opatrně a ať nedopadneš jako JXD :D:D jinak s bodama to máte na SK jako tady v Česku nebo máte jiný systém? Citovat
kevinlaca Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Preco?, ako dopadol JXD? U nas je max 55b a minimum 50b pre uspesnost potom je jazda zrucnosti (kuzele) potom odpoved na otazku z technickej casti a nakoniec finalna jazda v meste s policajtom Citovat
Majkls Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 řidič JXD (pokud se mu tak dá ještě říkat ) dopadl špatně, viz. zde [upravil dne 4/12/12 18:58 od Majkls] Citovat
kevinlaca Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 No to mne nehrozi .. pretoze nehulim(nic ) a ani nepijem (alkohol) Max na Novy rok si dam poharik sampanskeho, ale cigarety a Jointy nikdy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.