danco Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 poradi my niekto vymenil som spojku na 306 hdi samonastavovaciu a zabera my kusok od podlahy [upravil dne 18/11/12 18:38 od Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Aj ja som to tak mal. Zvykol som si. Možno by pomohla výmena lanka za nastavovacie, teraz tam máš určite samoštel. Prvý príspevok si vymaž Citovat
danco Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Akým princípom vlastne funguje samoštelovací mechanizmus ? Citovat
Tantor-BN Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 myslim že tak ako ho tam dáš tak je napevno nemôžeš si nič nastaviť Citovat
ozzy56 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Akým princípom vlastne funguje samoštelovací mechanizmus ? seřizovací mechanismus není ve spojce,ale v lanku, pracuje na principu zaskakování zoubků do dvou protilehlých kusů--tím se vymezuje veškerá vůle mezi pedálem a vypínací vidlou spojky existují i lanka bez samoštelovacího mechanismu--tam se vůle seřizuje maticí ručně Citovat
stoklik1 Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 mám podobný problém so spojkou, po výmene komplet novej spojky mi zaberá celkom hore, mám tam samoštel, v múdrej knihe JAK NA TO, píšu, že sa to dá nastaviť aj pomocou pomocnej pružiny pedálu spojky resp. že sa povolí skrutka pomocnej pružiny pedálu....., prikladám obrázok, len nič také som v schéme spojkového pedálu nenašiel??? Citovat
stoklik1 Odesláno 2. březen 2013 Odesláno 2. březen 2013 Ešte prikladám aj obrázok schémy spojkového pedálu podľa môjho VIN. Nechápem o čom tam píšu, ak mysleli ako pomocnú pružinu pedálu číslo 7 v priloženej schéme, tak je to hlúposť pretože tá pružina drží pedál stále v hornej polohe, ak mysleli pružinu, ktorá je neodeliteľnou súčasťou pedálu, tak tam žiadna skrutka nie je, keď som povolil a dotiahol skrutku, ktorá upevňuje spojkový pedál, tak sa nič nezmenilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.