Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Akým princípom vlastne funguje samoštelovací mechanizmus ?

seřizovací mechanismus není ve spojce,ale v lanku, pracuje na principu zaskakování zoubků do dvou protilehlých kusů--tím se vymezuje veškerá vůle mezi pedálem a vypínací vidlou spojky

existují i lanka bez samoštelovacího mechanismu--tam se vůle seřizuje maticí ručně

• O 3 měsíce později...
Odesláno

mám podobný problém so spojkou, po výmene komplet novej spojky mi zaberá celkom hore, mám tam samoštel, v múdrej knihe JAK NA TO, píšu, že sa to dá nastaviť aj pomocou pomocnej pružiny pedálu spojky resp. že sa povolí skrutka pomocnej pružiny pedálu....., prikladám obrázok, len nič také som v schéme spojkového pedálu nenašiel???

post-35107-14109629715251_thumb.jpg

Odesláno

Ešte prikladám aj obrázok schémy spojkového pedálu podľa môjho VIN. Nechápem o čom tam píšu, ak mysleli ako pomocnú pružinu pedálu číslo 7 v priloženej schéme, tak je to hlúposť pretože tá pružina drží pedál stále v hornej polohe, ak mysleli pružinu, ktorá je neodeliteľnou súčasťou pedálu, tak tam žiadna skrutka nie je, keď som povolil a dotiahol skrutku, ktorá upevňuje spojkový pedál, tak sa nič nezmenilo :(

post-35107-14109629715699_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...