X-DEJV Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Kdyby pak nikdo chtěl ten muj světly interier tak bude k mani akorat na zadnim sedadle v rohu je propalena cca 1cm jinak nejsou špatny Citovat
X-DEJV Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 očista kuže ještě mě čeka vydrhnout latku a tapace ) Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Pěkné ... přiznám se, že jsem si říkal, že kdybys je nevzal, měl bych o ně zájem já Citovat
cechic Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak natrénuj tu renovaci a pak se mužeš v klidu vrhnout na moje, přidám i ty z xsi Citovat
X-DEJV Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 ty fotky to už je po moji renovaci vic stim dokazat nemužu 4hodky prace ještě mě čekaj tapece foto před hodim Citovat
X-DEJV Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 nevim kam toto tema dat tk to prdnu sem co vy nato? docela Lakadlo ) http://www.sbazar.cz/milan.mk/detail/1443713-novy-rucne-vyrobeny-lesteny-puleny-anticorrovy-nerez Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Wow budes konkurovat lukarovi co delal lvicky prahy a pedaly a budes delat Peugeot prsteny jo ? Citovat
X-DEJV Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 ne to neni moje prace ale že by to nebylo špatny pro klub fans ) Citovat
X-DEJV Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 tak depa jsou na mistě eletrika valeo tet pujdou na řadu rozlepit origo valea střiknout a asi čočky z vectry b to se ještě uvidi insiroval jsem se milanovim hdi tak se snad nebude zlobit když to tak teda dopadne Citovat
lukaro Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 nevim kam toto tema dat tk to prdnu sem co vy nato? docela Lakadlo ) http://www.sbazar.cz/milan.mk/detail/1443713-novy-rucne-vyrobeny-lesteny-puleny-anticorrovy-nerez Tak ty mi lezeš do zelí jo? Vypadá ale luxusně... Sice na mě moc masivní... Citovat
X-DEJV Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 ne koupil jsem je z inzerce od Peugeot _22 čimž děkuji jsou to depa a jsou asi špatně složeny protože se mlži i přes den ale zatim jsou na autě tet jsem rozlepil 1 světlo origo valea bylo to za trest hodky prace strašny a do trouby už je nikdy davat nebudu horokovzduška je lepši to lepidlo drži jak bejk ( tak až budu mit hotovy aspon 1 dam foto musim střiknout na černo a napadsovat ty čočky bud z vectry nebo se mi doma valí z bmw e36 Citovat
X-DEJV Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 cena za černy depa byla 500 za obě což je vyborna cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.