Míla72 Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Tak podíl biosložky se dá zjistit z dodáku. Obsluha na požádání sdělí. Stejně by mne zajímalo, jak to s tou biosložkou je. Jinak je pravda, brát naftu tam, kde je velká výtoč. Neleží na skladě, páč není drahá jako jinde. Naposledy jsem vzal u TANK ONO, milá cena 27,50 Kč. A s aditivem VIF DIESEL (léto nebo zima) mi vždy upane ruka. Tedy dávám víc, než je třeba. Ze zkušeností několika lidí je VIF luxuxsní aditivum. Citovat
brutall Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Nedávno jsem tankoval na KM PRONA KOLEŠOV. Nafta je údajně bez řepky, protože čistou bionaftu (řepku) prodávají zvlášť, u vedlejšího stojanu. Tudíš jí nemusejí přimíchávat do normální nafty. Citovat
John Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Mám vyzkoušených pár pump kde mají naftu bez biosložky ( podle průhlednosti kontroluju ještě ) a k tomu pravidelně VIFko a spokojenost. Citovat
zolco Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Slovnaft+VIF,alebo Shell+VIF.Podla toho,ktorý je po ruke! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.