Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hehe .. mam zvlastni uchylku, ze v zime chci mit auto co najzasvinenejsi (opak jara/leta) .. mozna bych to i z ty srandy koupil, abych videl, jak to funguje ;)

Odesláno

Stačí zajít nekám na stavbu a domluvit se s řidičem nákladáku aby Vám schodil valnik s hlínou na určené místo, a bude i do zásoby. A jako bonus to můžete bídnout návštěvě, a to vše za pár korun. :D

[upravil dne 20/6/05 Tazman]

Odesláno
Původně zaslal: DD

Hehe .. mam zvlastni uchylku, ze v zime chci mit auto co najzasvinenejsi (opak jara/leta) .. mozna bych to i z ty srandy koupil, abych videl, jak to funguje ;)

LOL .. musim se smat .. jsem na tom stejne ackoli jezdim v zime minimalne :D Proto mam take na zimu vyhradne cerny plechace bez poklic at je to co nejhnusnejsi protoze ZIMU NA SILNICI S PRIMESI SOLI NESNASIM!! :grr

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: DD

LOL .. musim se smat .. jsem na tom stejne ackoli jezdim v zime minimalne :D Proto mam take na zimu vyhradne cerny plechace bez poklic at je to co nejhnusnejsi protoze ZIMU NA SILNICI S PRIMESI SOLI NESNASIM!! :grr

Tak tak v zimě musí bejt auto co najzasvinenejsi aby se sůl nedostala na kastli :aut

Odesláno
Původně zaslal: destiny

To by byla pr**l si od někoho půjčit auto a pak mu ho vráti v tohle stavu se slovy \"Chtěl jsem vědět, co to auto umí\" :D

:D:D:D Tak to s chutí použiju na tátovýho novýho scénika, na kterym si tolik zakládá a je to 2litr...díky za tip:D:D:D

a mám to i na koho svést

Odesláno
Původně zaslal: destiny

To by byla pr**l si od někoho půjčit auto a pak mu ho vráti v tohle stavu se slovy \"Chtěl jsem vědět, co to auto umí\" :D

to uz davali i v televizi jako reklamu :D

ale jinak good idea... zejmena na nejake silnicni sportovni wagen :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...