Driver Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Chcete aby vaše terenní auto vypadalo jako po náročné jízdě v terénu a přitom se vám nechce někde jezdit po poli? Kupte si bahno ve spreji.... Odkaz na bahno Citovat
sipka Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 To není nic pro mě. Ja to pořád leštím a leštím. Jinak co ty lidi už nevymyslí Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Mazec. Osobně bych ale volil normální způsob zalískání auta. Efekt stejnej + zážitek. Citovat
mk405 Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 to jsou bejkárny to je jak s tou vonavkou do nádrže aby auto nesmrdělo Citovat
Guest DD Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Hehe .. mam zvlastni uchylku, ze v zime chci mit auto co najzasvinenejsi (opak jara/leta) .. mozna bych to i z ty srandy koupil, abych videl, jak to funguje Citovat
mk405 Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 ti za stovku pošlu pytlík sušenýho, rozmícháš s vodou a poleješ auto, stejný efekt a třeba tě to výjde levněji :D:D Citovat
Tazman Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Stačí zajít nekám na stavbu a domluvit se s řidičem nákladáku aby Vám schodil valnik s hlínou na určené místo, a bude i do zásoby. A jako bonus to můžete bídnout návštěvě, a to vše za pár korun. [upravil dne 20/6/05 Tazman] Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Nono, co se dneska nevymyslí - to budou zachvilku prodávat i korozi v prášku, aby auta nelákaly zloděje... Citovat
AKCZ Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: DD Hehe .. mam zvlastni uchylku, ze v zime chci mit auto co najzasvinenejsi (opak jara/leta) .. mozna bych to i z ty srandy koupil, abych videl, jak to funguje LOL .. musim se smat .. jsem na tom stejne ackoli jezdim v zime minimalne Proto mam take na zimu vyhradne cerny plechace bez poklic at je to co nejhnusnejsi protoze ZIMU NA SILNICI S PRIMESI SOLI NESNASIM!! Citovat
DjBoom Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: DD Hehe .. mam zvlastni uchylku, ze v zime chci mit auto co najzasvinenejsi (opak jara/leta) .. mozna bych to i z ty srandy koupil, abych videl, jak to funguje LOL .. musim se smat .. jsem na tom stejne ackoli jezdim v zime minimalne Proto mam take na zimu vyhradne cerny plechace bez poklic at je to co nejhnusnejsi protoze ZIMU NA SILNICI S PRIMESI SOLI NESNASIM!! Tak tak v zimě musí bejt auto co najzasvinenejsi aby se sůl nedostala na kastli Citovat
destiny Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 To by byla pr**l si od někoho půjčit auto a pak mu ho vráti v tohle stavu se slovy \"Chtěl jsem vědět, co to auto umí\" Citovat
Neon Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: destiny To by byla pr**l si od někoho půjčit auto a pak mu ho vráti v tohle stavu se slovy \"Chtěl jsem vědět, co to auto umí\" :D:D Tak to s chutí použiju na tátovýho novýho scénika, na kterym si tolik zakládá a je to 2litr...díky za tip:D:D:D a mám to i na koho svést Citovat
Vvitty Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: destiny To by byla pr**l si od někoho půjčit auto a pak mu ho vráti v tohle stavu se slovy \"Chtěl jsem vědět, co to auto umí\" to uz davali i v televizi jako reklamu ale jinak good idea... zejmena na nejake silnicni sportovni wagen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.