Dundee Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Zdravím všechny! Chtěl bych se zeptat, kdo máte na zadní nápravě přidaný mazničky k ložiskům a kam se dávají (nejlepší by bylo pár fotek). Nápravu mám ještě v pohodě, ale chci tam dát preventivně mazničky, aby vydržela o něco dýl. Díkes moc. Citovat
Janki Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Maznicky mam, tak ked sa dostanem pod auto, tak to sfotim. Kdo maze ten jede Citovat
zoby Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 někde tady na foru byl odkaz na nějaké stránky s návodem jak tam ty mazničky dát, tak hledej šmudlo. nahoře je takové šikovné políčko vyhledat:papa Citovat
Dundee Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Napsán autorem zoby někde tady na foru byl odkaz na nějaké stránky s návodem jak tam ty mazničky dát, tak hledej šmudlo. nahoře je takové šikovné políčko vyhledat:papa Díky, už jsem si ho všiml, ale na těch německých stránkách jsou ty fotky takový tmavý a je to blbě poznat. Citovat
britten Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Jo, a máš tam čepy s otvorem nebo plné? Já mám nové čepy plné, na kterém jsou ložiska, takže návod na těch německých stránkách se nedají použít. Na to pozor!! Citovat
Dundee Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 Tak to nevim, jaký tam jsou čepy. Máš fotky obou typů? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.