PetrQ20 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 porad to jen cvakne nabijel jsem to skoro cely den a furt to jenj cvaka, tak nevim jestlo to skusit roztlacit, poradi nekdo? uz jste to nekdo roztlacoval?:ticho díky Citovat
vendelinek Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 a kouknul si taky na svorky u baterie? a jsou všechny dráty u starteru?neni něco někde vypadnutý? [upravil dne 11.11.2012 17:12 od vendelinek] Citovat
PetrQ20 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 no to jsem nekoukal, jen jsem zjistil ze je blby pristup k tomu starteru, me se zda jestly neni zasekli, jestly je to mozne, ale zase jen cvakne a to je vse nevrci v tom nic jen cvakne a konec, , Citovat
P607Olda Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Roztlačování - roztahování je zakázáno, takže jedině na vlastní nebezpečí. Nebezpečí je v přeskočení rozvoďáku když se motor prudce roztočí - což je při roztlačování obvyklé - dá se tam dvojka a pudce pustí spojka. Startér roztáčí motor plynule, bez prudkého rázu. Pokud totéž dokážeš spojkou, tak snad ano. Takže dát tam vysoký rychlostní stupeň (5 nebo 4) a spojku pouštět pomalu. Doporučuju neroztlačovat a auto na laně nebo tyči dotáhnout do opravy. Nebezpečí je velké, následky drahé, nestojí to za to. [upravil dne 11.11.2012 17:43 od P607Olda] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 zkus poklepat na starter a druhý musí startovat klíčkem, hlavně dej pozor, abys měl NEUTRAL!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.