velký pepe Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Po nouzovém otevření kufru a demontáži zámku jsem zjistil, že kabely jsou bez proudu. Je možné, že zadek má svoji vlastní pojistku a pokud ji tedy má, kde ji najdu? Díky [upravil dne 9/11/12 19:04 od velký pepe] Citovat
AnotherOne Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Je to na sedane? Skontroluj prechodku medzi kufrom a karosériou. Zvykne sa prelomiť drôt. Citovat
velký pepe Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Ano, je to sedan. Přechodku jsem měl sundanou, ale vidět nic nebylo. Na tom svazku je i gumová ochrana proti zmáčknutí kablíků, cca 3cm. Citovat
AnotherOne Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 A nedá sa otvoriť ani diaľkovým ani tlačidlom na kufri? Citovat
janik6163 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 No ťažko mu pomôc,keď to s neho ide jak s chlpatej deky. Citovat
velký pepe Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 ono to je docela těžké to otevřít jinak než za použití proudu v kabelech, takže ještě jednou, není tam proud a tudíž nefunguje otvírání kufru přes dálkové a ani přes nulu Citovat
HonzaZ Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Určitě přelomený kabel. Chce to ale měřit, jinak to nejde. Jinak nouzově se to dá otevřít zevnitř po sklopení zadních opěradel. Je to myslím popsáno v návodu k obsluze. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 ono to je docela těžké to otevřít jinak než za použití proudu v kabelech, takže ještě jednou, není tam proud a tudíž nefunguje otvírání kufru přes dálkové a ani přes nulu No neviem ako ten \"prúd\" meriaš, ale určite tam nič nebude keď máš v menu nastavené trvalé uzamknutie kufra, vypínač na kufri je vyradený a \"prúd\" sa tam dostane až keď odomkneš diaľkovým. Citovat
velký pepe Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Tři roky, měsíc co měsíc, den co den, odemykám auto auto stejným způsobem. Dálkovým odemknu dveře a kufr dle potřeby, buď dálkovým a nebo když je auto odeknuté, tak i ručně přes tlačítko na kufru. V osudný den jsem zamknuté auto otevřel zároveň i s kufrem a po následném zavření to bylo poslední jeho otevření. Když jsem sundal čalounění ze zadní části kufru, tak jsem zjistil, že ze svazku přes přechodku se kabel rozdvojuje. Jedna část vede na elektromagnet a druhá do tlačítka. Proud jsem hledal při držení dálkáče a pak i tlačítka. Nic. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Ono je možné, že tlačidlo spína na kostru, potom tam nenameriaš nič. A zopnutie serva je krátky impluz, ktorý merák nezachytí. [upravil dne 11.11.2012 09:30 od AnotherOne] Citovat
velký pepe Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Závada odhalena, po důkladné kontrole všech pojistek a kebelů jsem zjistil, že na konci průchodky, která vede do karosérie, byl prodřený kabel přívodu el.napětí. Frantíci mají tenčí drátky než mají naši zvonkáče... Teď vše šlape jak hodinky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.