Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po nouzovém otevření kufru a demontáži zámku jsem zjistil, že kabely jsou bez proudu. Je možné, že zadek má svoji vlastní pojistku a pokud ji tedy má, kde ji najdu? Díky

[upravil dne 9/11/12 19:04 od velký pepe]

Odesláno

ono to je docela těžké to otevřít jinak než za použití proudu v kabelech, takže ještě jednou, není tam proud a tudíž nefunguje otvírání kufru přes dálkové a ani přes nulu

Odesláno

Určitě přelomený kabel. Chce to ale měřit, jinak to nejde. Jinak nouzově se to dá otevřít zevnitř po sklopení zadních opěradel. Je to myslím popsáno v návodu k obsluze.

Odesláno
ono to je docela těžké to otevřít jinak než za použití proudu v kabelech, takže ještě jednou, není tam proud a tudíž nefunguje otvírání kufru přes dálkové a ani přes nulu

No neviem ako ten \"prúd\" meriaš, ale určite tam nič nebude keď máš v menu nastavené trvalé uzamknutie kufra, vypínač na kufri je vyradený a \"prúd\" sa tam dostane až keď odomkneš diaľkovým. :roll

Odesláno

Tři roky, měsíc co měsíc, den co den, odemykám auto auto stejným způsobem. Dálkovým odemknu dveře a kufr dle potřeby, buď dálkovým a nebo když je auto odeknuté, tak i ručně přes tlačítko na kufru. V osudný den jsem zamknuté auto otevřel zároveň i s kufrem a po následném zavření to bylo poslední jeho otevření. Když jsem sundal čalounění ze zadní části kufru, tak jsem zjistil, že ze svazku přes přechodku se kabel rozdvojuje. Jedna část vede na elektromagnet a druhá do tlačítka. Proud jsem hledal při držení dálkáče a pak i tlačítka. Nic.

Odesláno

Ono je možné, že tlačidlo spína na kostru, potom tam nenameriaš nič. A zopnutie serva je krátky impluz, ktorý merák nezachytí.

[upravil dne 11.11.2012 09:30 od AnotherOne]

Odesláno

Závada odhalena,

po důkladné kontrole všech pojistek a kebelů jsem zjistil, že na konci průchodky, která vede do karosérie, byl prodřený kabel přívodu el.napětí. Frantíci mají tenčí drátky než mají naši zvonkáče... Teď vše šlape jak hodinky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...