Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Jak se vám líbí zvuk rádia? Já su teda dost zklamanej, nemá to žádnou dynamiku a chybí mi výšky. Už su objednanej na výměnu repráků (samozřejmě za svý...). Najezdím cca 80000km ročně, tak tyhle věci docela řeším...

[upravil dne 6/11/12 20:55 od famfulin1976]

Odesláno

Asi nejlíp je nastavit na techno a směrování na všechny pasažery. Ale každý máme jiné ucho . Už nějakou dobu mi v nich píská (v uších):D , tak to ani neřeším .

Ale je pravda,že by tam mohly být spíše středy . Výšky a basy se dají nastavit v menu .

Odesláno

Na RXH som skúšal aj JBL a žiaden zázrak to tiež nie je. Ale určite to bolo lepšie ako to nie naše sériové \"chrastítka\" :(. Existuje ako príslušenstvo basová tuba aj pre seriové repro i keď vraj ani to nie je nejaká diera do sveta..

Odesláno

Tady je info ze servisboxu.

Referenční číslo Označení Cena bez DPH Cena s DPH

00009711GG SUBWOOFER 5 741,75 CZK 6 890,10 CZK

[upravil dne 12/11/12 10:40 od pkr]

post-26768-14109628022756_thumb.jpg

Odesláno

Asi to tady ještě nikdo nemá.:myslim Můžeš bejt první a potom nám sem dáš svoji zkušenost, ať víme, jestli do toho jít.:D

Jinak se to upevňuje za oka pro uchycení nákladu, hned za zadníma sedačkama a od rádia natáhneš kabel.

Mě to teda přijde docela dost peněz na to, že ani nevím, co od toho čekat.

Odesláno
Meníš len repro či aj kabeláž + zosik?

Vlastně ani nevim... Repro určitě:), středový i výškáče a v sadě jsou i výhybky, takže je tam dají taky. Omlouvám se, ale moc se v tom nevyznám. Zítra by to mělo být hotový, tak dám vědět, jak to vypadá (hraje) a kolik to celý koštovalo. Předběžně vím, že cca 5000,- za přední dveře.

Odesláno

Pkr, no así to vynecham. Mista v kufru meho sedanu neni tolik, abych to plnil subwooferem neznamych kvalit. Autorizovany prodejce nahradnich dilu prodava vetsinou predrazene zbozi, takze za tech 5000 Kc se mi jevi lepsi volba vymenit par repraku za poradny osvedceny masozrouty.

Odesláno

Zdarec. Tak je všecko trochu jinak. Náš lvíček má totiž maximální možnou hloubku repro 4cm, takže jsem musel vzít dražší repráky. Celková cena za montáž středobasových a výškových repro vč. výhybek teda byla 6200,-. Vyšší cena je pochopitelná, protože chcete-li dobrej zvuk z menší hloubky beden, musíte si připlatit... (A taky není úplně jedoduchý takový beny sehnat-Alpine už je třeba nevyrábí, ale v servisu měli jednu sadu skladem). Zvuk je teď nádherně čistej, výšky tak, jak maj dle mýho bejt, jen těch basů by pořád mohlo být víc. Ale to z takovéhle instalační hloubky prostě nepůjde. Jediná možnost je dokoupit subwoofer. Nicméně i ty basy jsou mnohem lepší, než před tím.

A ještě k tomu, co máme sériově ve dveřích... Je to cosi plastovýho a váží to cca 50g. To mluvím o středobasovým repráku. I když se v hifi nevyznám, tak mi bylo jasný, že tohle \"nic\" fakt nemůže produkovat jakkoli dobrej zvuk. Výškáč je (kupodivu) asi celkem kvalitní. Minimálně váží skoro stejně jako velkej a prý má v sobě cosi měkčenýho (řikali v servisu), což prý znamená vyšší kvalitu. Takže asi tak.

[upravil dne 13/11/12 19:23 od famfulin1976]

Odesláno

Nee, dělali mi to v neautorizovaným, ale v Brně známým a renomovaným servisu. na záruku jsem se samozřejmě ptal a ta pežoťácká s tímhle nemá nic společnýho. Na repráky mám samo 2 roky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...