Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas, prosim o radu:

Pocas jazdy sa mi rozblikala kontgrolka diagnotiky motora, auto islo ako keby na 3 valce, vzpol som motor, ale po opatovnom nastartovani, mi uz iba svieti ale vykon je spat, auto sa chova normalne ako predtym.Viete mi niekto poradit, alebo mal niekto takyto problem?

Odesláno

muze to byt cokoliv, samozrejme vymenit svicky a vycistit klapku muzes ale je to jako jit do lekarny, nakoupit tam pulku sortimentu a pak zkouset, co ti pomuze bez toho, abys vedel, co ti vlastne je

Odesláno

Tak to se mi stavalo uplne stejna vec. Jel jsem najednou začla svitit kontrolka a jakoby na tři valce vypnul jsem motor po chvilce znova na startoval a byl klid. Takhle to vydrželo asi pul roku a hle chyba pak zustala uplne a furt to jezdilo na tři valce. Menil jsem zapalovaci lištu svičky ale chyba byla ve vstřiku. Vstřik vymene a od te doby klid :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Fajn, tak diky moc, budem sa zameriavat teda na vstrekovanie ak by sa mi to opat po polroku vratilo ;)

on chcel tym povedat ze tiez menil co nemusel a nakoniec to bolo nieco ine...

pricin moze byt vela s rovnakym prejavom.

ferry poradil dobre a kazda ina rada tunak je uplne zbytocna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...