svody66 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Zdravim ,prosím o radu . m¨Mám 306 HDI , ventilátor topení běží jen na minimální otáčky . Zkoušel jsem jej vyměnit ale je to stejné . Děkuji Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Ovládač funguje? Ventilátor sám o sobě se lehce točí, i když je foukání na minimum ... Citovat
svody66 Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 ventilátor se točí na minimum .když pootočím ovladačem na max tak se točí pomalu ,mám dojem ,že je to asiá v ovladači ale nejsem si jist Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Taky si myslím, že to bude v ovládači. Rozebrat a kouknout se tam, zda je všechno OK, případně pořídit jiný ... jenom dodám, že je více typů (bez klimy, s manuál klimou a automat klimou). Citovat
svody66 Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 je to manual s klimou ,ptám se jen jestli tam není nějaké relé ještě ,či co . ono totiž z ničeho nic se rozeběhne ale pak zas zpomalí ,ale už to nedělá ani to ,vyměnil jsem celý ventilátor a je to stejné ,když jej připojím napřímo tak motorek běží .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.