Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky já mám teď nazuto 16x7,5 na tom 195 45 16 a úplně pohodička takže to je 1,25 cm tak nevím zda do toho půjdu ale pokud bych to tam dal tak mám úplně boží plán a myslím že by jste mě za něj neukamenovali jako za tyhle růžové jinak růžovky jsou na prodej :D jinak díky za vaše rady

ta stránka na tu kalkulaci tu mi posílal čakom ale nemohu to už najít :( nemáte to někdo ?? díkes

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

mam jednu otazku na teba? ty si pouzil podlozky na zmenu roztece? z akej si chcel ist na 4x108?? zaujmalo by ma, ci vsetko bezalo v poriadku, pripadne ci tie podlozky nemas na predaj.

Odesláno
vlevo je moje 4 měsice staré nové vozidlo (říkame jí s přítelkyní babička 1,9 DT 66kw s poladěným čerpadlem a turbem :):D a HDi dnes přezuto i když sní v zimě nejezdím :)

Sorry za off topic ale jak si poladil cerpadlo ? mam td taky tak by me zajimalo co se s tim da delat :). Kolik ti to ted zere ?

Odesláno
vlevo je moje 4 měsice staré nové vozidlo (říkame jí s přítelkyní babička 1,9 DT 66kw s poladěným čerpadlem a turbem :):D a HDi dnes přezuto i když sní v zimě nejezdím :)

Sorry za off topic ale jak si poladil cerpadlo ? mam td taky tak by me zajimalo co se s tim da delat :). Kolik ti to ted zere ?

pridal naftu upravil pridavac a predvstrik.. pokud mas imo tak stim nic moc neudelas. zere to pri normalni jizde 7 na dalku jeste min .. a kdyz litam tak asi 10 to sem jeste nezkoumal.. ale jede to neskutecne rek bych ze lepe nez me 90kw hdi

Odesláno

tak dneska jsem řešil jak na zadek dostat chlazené kotouče napadlo me 247mm ze předku 306 a nebo 266mm utočit je na 247mm ale vše má svůj háček šířku kotouče neřeším to už jsem vyřešil ale řeším na obojím jinej problém :(

Odesláno

u origo chlazenejch 247mm řeším že mají ,,ET\" toho kotouče moc dovnitř auta a dřelo by to o držák třmenu muselo by se to stočit vevnitř :( a to je na prd..

ty 266 by tam šli uplně bombově ty maj to ,,ET\" jako origoš 247mm nechlazený ale když je utočím na 247mm tak mi na straně u kola nebude destička brzdit celou její plochou na druhé straně bude brzdit celou plochou

na obrázku je naznačeno jak by ta destička dosedala je označena červeně ...;);););)

post-25284-14109634168769_thumb.jpg

Odesláno

Teď nevím, jestli nekecám, ale co použít držák třmenu z chlazených 247 ze saxa/106? Mám za to, že ty třmeny maj stejnou konstrukci jako naše zadní. Nemám je po ruce, ale příští týden bych se k nim možná dostal, tak je mohu vyfotit.

Ale na to jak má 306 lehkou prdel si myslím, že je to naprosto zbytečný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...