milanrejpid Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 díky já mám teď nazuto 16x7,5 na tom 195 45 16 a úplně pohodička takže to je 1,25 cm tak nevím zda do toho půjdu ale pokud bych to tam dal tak mám úplně boží plán a myslím že by jste mě za něj neukamenovali jako za tyhle růžové jinak růžovky jsou na prodej jinak díky za vaše rady ta stránka na tu kalkulaci tu mi posílal čakom ale nemohu to už najít nemáte to někdo ?? díkes Citovat
milanrejpid Odesláno 21. říjen 2013 Autor Odesláno 21. říjen 2013 Tak v pátek jsem si přivezl nová kola takže mám celou zimu co dělat ještě řeším jakou dám barvu ale růžová to už nebude Citovat
milanrejpid Odesláno 3. listopad 2013 Autor Odesláno 3. listopad 2013 vlevo je moje 4 měsice staré nové vozidlo (říkame jí s přítelkyní babička 1,9 DT 66kw s poladěným čerpadlem a turbem a HDi dnes přezuto i když sní v zimě nejezdím Citovat
Woiser Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 umím si to \"poladění\" ve tvém podání představit Citovat
milanrejpid Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 umím si to \"poladění\" ve tvém podání představit :D:D si mě odhalil :D není za mnou vidět Citovat
Driv3rko Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 mam jednu otazku na teba? ty si pouzil podlozky na zmenu roztece? z akej si chcel ist na 4x108?? zaujmalo by ma, ci vsetko bezalo v poriadku, pripadne ci tie podlozky nemas na predaj. Citovat
milanrejpid Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 :Djam mam podlozky 4x108 na 5x112 jako naprodej je nemam jen poku by si je chtel a dal mi za ne tolik abych si mohl nechat udelat jine. tak neni problem. bezelo to vse uplne bez problemu.. Citovat
agresssor Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 vlevo je moje 4 měsice staré nové vozidlo (říkame jí s přítelkyní babička 1,9 DT 66kw s poladěným čerpadlem a turbem a HDi dnes přezuto i když sní v zimě nejezdím Sorry za off topic ale jak si poladil cerpadlo ? mam td taky tak by me zajimalo co se s tim da delat . Kolik ti to ted zere ? Citovat
milanrejpid Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 vlevo je moje 4 měsice staré nové vozidlo (říkame jí s přítelkyní babička 1,9 DT 66kw s poladěným čerpadlem a turbem a HDi dnes přezuto i když sní v zimě nejezdím Sorry za off topic ale jak si poladil cerpadlo ? mam td taky tak by me zajimalo co se s tim da delat . Kolik ti to ted zere ? pridal naftu upravil pridavac a predvstrik.. pokud mas imo tak stim nic moc neudelas. zere to pri normalni jizde 7 na dalku jeste min .. a kdyz litam tak asi 10 to sem jeste nezkoumal.. ale jede to neskutecne rek bych ze lepe nez me 90kw hdi Citovat
Driv3rko Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 no nemohol by si mi sem hodit foto tych podloziek? chcel by som vidiet ako to vyzera.. ci sa neprekryvaju diery atd.. Citovat
agresssor Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Imo pokud myslis tu klavesnici tak to uz nemam, predpokladam ze mam uz v klicku, hm tak to je pekny asi bys mi nemohl poradit jak na to co ? pripadne i po soukromkach Citovat
milanrejpid Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 tak jako klidne ale neni to nic jednoducheho. a pokud si mel imo zname na to ze mas na cerpadle ten kryt stop ventilu? Driv3rko coveco fotky nemam ale zadej to na googl tam je najdes. Citovat
agresssor Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 cerpadlo vyfotim a dam vedet nevim jestli to tak mam Citovat
milanrejpid Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 tak dneska jsem řešil jak na zadek dostat chlazené kotouče napadlo me 247mm ze předku 306 a nebo 266mm utočit je na 247mm ale vše má svůj háček šířku kotouče neřeším to už jsem vyřešil ale řeším na obojím jinej problém Citovat
milanrejpid Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 u origo chlazenejch 247mm řeším že mají ,,ET\" toho kotouče moc dovnitř auta a dřelo by to o držák třmenu muselo by se to stočit vevnitř a to je na prd.. ty 266 by tam šli uplně bombově ty maj to ,,ET\" jako origoš 247mm nechlazený ale když je utočím na 247mm tak mi na straně u kola nebude destička brzdit celou její plochou na druhé straně bude brzdit celou plochou na obrázku je naznačeno jak by ta destička dosedala je označena červeně ...;);) Citovat
F.I.K Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Teď nevím, jestli nekecám, ale co použít držák třmenu z chlazených 247 ze saxa/106? Mám za to, že ty třmeny maj stejnou konstrukci jako naše zadní. Nemám je po ruce, ale příští týden bych se k nim možná dostal, tak je mohu vyfotit. Ale na to jak má 306 lehkou prdel si myslím, že je to naprosto zbytečný... Citovat
milanrejpid Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 to uz mam vyreseny. spis resim jake ty kotouce pouzit.;-) Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 a co hodit dozadu kotouce a trmeny z predku BX i rucka tam je :-) Citovat
milanrejpid Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 nelze třmen by rval o podběh z vnitřní strany muselo by to bejt hodně nakoplé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.