ChouLu Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Dodělával jste někdo kontrolku dveří? Ze schémat co jsem posbíral mám pouze zapojení v konektoru budíku 18V BA -1 pin. Dle detailu budíku tam ten vodič není obsažen a nevím tedy kam to má vést... nevíte klucí někdo? Popř nemáte schématko ? Díky Citovat
bezdo Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 neviem ChouLu,ale je to potreba? Ved ti zacne blikat stropne svetlo,co si myslim ze je celkom prakticke,skor si to vsimnes ako male svetielko na palubke. Ale to len moj nazor,tiez som bol zo zaciatku prekvapeny,ze to tam nie je. Dufam,ze ti niekto aj da radu ako na to. [upravil dne 3/11/12 07:18 od bezdo] Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Mě nejde ani tak o praktičnost jako spíš o zábavu dle schématu co mám ten kabel není ani vyvedenej A přijde uzemnit.. takže to napojím asi na dveře řidiče a bude to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.