King WC Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Zdravím. V poslední době se mi stalo, že po nastartování mi vyskočila hláška, že jsou otevřeny levé zadní dveře. Tak jsem všechny dveře otevřel a zavřel, ale hláška se objevila znovu a na displeji mi svítil symbol otevřených dveří. Když jsem dojel a chtěl vůz uzamknout, tak zámcích to jenom cvakalo cik cak a vůz nešel uzamknout. Nešlo to ani mechanicky. Proto jsem odpojil + svorku od baterie aznovu zapojil. Poté jsem vůz v pohodě uzamknul. Prosím poraďte, čím to může být. Jetli má na to vliv stav baterie. Děkuji za odpověď. Citovat
milne Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Někdy se asi computer zblázní a je ho třeba odpojit od šťávy. Cca před třemi roky jsem chtěl odjet od Lidlu, otočím klíčem, všechno se rozvítilo, pak zhaslo a konec. Tak mě napadlo odpojit na chvíli baterku a nápad to byl k nezaplacení. Po 2 minutách jsem odjížděl. Od té doby se to už neopakovalo... Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Já se přikláním k tý baterce. Jak to začne blikat, jak kolotoč a cvakat relátka, tak je baterka v čudu. My jsme takhle zůstali viset na parkovišti u marketu, protože to z ničeho nic nenastartovalo. Nakonec jsme to natočili přes kabely, ale ta cesta domů, nic pěknýho. Světla a palubka blikala, když jsem se dostali pod 1500 otáček atd. [upravil dne 4.11.12 19:23 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.