Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Repas sme dali urobit, repasovanu napravu sme objednali, doviezli a v autoservise sme ju dali namontovat a povodnu napravu si zobrali.

Vam to nerobi na repasovanej naprave? mate tlmenie potichu?

Kde by mohla byt chyba? mozu byt tlmice vybite?

Potreboval by som sa previest na inom P 206 sw ze ako sa sprava naprava na druhom aute.

Odesláno

Máš tam tie šikmé tyče? Nezabudli ich tam dať?

Tlmiče - zájdi na skúšobňu... ale mám vyskúšané, že ani protokol zo skúšobne nie je smerodatný...

Koľko si zaplatil za repas? Bolo to lacné, keď už je to také divné?

Odesláno

sikme tyce jasne ze su tam, ved hadam sa nepomylia nie?

tak staru napravu si zobrali a dali druhu zrepasovanu, naprava stala 200 € + praca. je to vela ? malo?

mam taky pocit ze tlmice su mozno vybite, treba na to poriadne z montaznej jamy pozriet, vyskusat asi.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdarec ted to tady procitam a mam podobny problem,tak jsem nechtel zakladat nove vlakno.Nedavno jsem prezul na letni kola 195/50 R15 ET 15 a uz to zacalo.Jen jsem vyjel na silnici kde jsou vyjete koleje tak mi to uplne bere volant z ruky.Dalsi vec je kola pomerne dost huci a pri vyrazene rychlosti kdyz dojizdim treba na semaforech tak mi auto vibruje.Kola jsem si nechal prevazit a nafouknul jsem je a pozadovane hodnoty ale stale to sam.Jeste kdyz prejizdim nejake male nerovnosti male rychlosti tak se ozve rada od podvozku.Vubec to nechapu cim to je.... ?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim, vcera sme boli pozriet na zdvihaku tie sikme tyce, vid obrazok su tam take gumy ako keby silentbloky, zistili sme ze ak je auto nalozene 5timi ludmi tak v zadnej casti auta pri prejazde nerovnostou napriklad dilataciou mosta tak tak cudne buche vzadu. Zistili sme ze to sposobuje ta sikma tyc ktora bucha o tlmic. Ako by som to odstranil? Viete nejaky navod? Ci treba dostelovat torznu tyc alebo co s tymi sikmymi tycami by sa dalo robit?

http://imgupload.sk/viewer.php?file=vv7z66jr5j7wrk3t4csk.jpg

http://imgupload.sk/viewer.php?file=l40nl8fv8hdz7mya5ehw.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...