Zuza.B Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Zdravím, potřebovala bych nějaký dobrý tip na ekologické vrakoviště v Ostravě? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Ahoj,zkus nějak lidsky říct, co vlastně chceš, jinak vím co je ekologie;) joo,a vítej v klubu Citovat
Zuza.B Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Ahoj díky :-) půjčila jsem auto bráchovi, ale nějaké tele mu nedalo přednost na křižovatce, takže mám po autě, jenže to nemá ani cenu to dávat do opravy pojistku mám tak si koupím za to něco novějšího. Včera jsem se nakonec domluvila s jednou firmou co mají ekologické vrakoviště a jsou kousek od Ostravy, domluva je s nimi v pohodě Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 a to se jedna o tu 307 ? treba bys to prodala jako celek na dily. Auto staci trvale odhlasit na registru vozidel na cestne prohlaseni o jinem vyuziti vozu, jen odevzdas znacky a malej technicak a nic se neplati, se zbytkem auta pak muzes udelat cokoliv Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.