Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI-6 prodáno, vybírám nové auto

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval jsem 2 nový letní pneu, a chtěl jsem něco v kombinaci ověřené kvalitní značky a vzorku vhodnýho na sportovní jízdu, sportovní lepivej vzorek co ještě k tomu dobře vypadá. Tak se mi poštěstilo sehnat tyhle dvě gumy za cenu necelé jedné. Nová stojí 2800 a já sehnal 2 za 2400. Mají sjetý jeden mm, ale ještě tam je cca7mm a něco.. měřil jsem, takže rakticky nové :-) :D

Jinak popis z netu:

Pneu Goodyear Eagle F1 GSD3 patří k absolutní špičce mezi pneumatikami. Tato pneumatika využívá nejmodernějších technologií, které jsou pro vývoj a výzkum používány. Kombinuje závodní technologii dezénu One TRED pro vynikající přilnavost na mokru a suchu s jedinečnou V-TRED technologií k snížení možnosti aquaplaningu. Pevná ramenní oblast, která zvyšuje kontaktní plochu mezi ramenem a silnicí zlepšuje spolu s pevnou středovou částí držení jízdy v přímém směru. Technologie V-TRED zajišťuje skvělý rozptyl vody a ve spojení se závodní směsí Eagle zajišťuje maximální komfort na mokru i na suchu.

Odesláno

Ty Goodyear budou na normalni jezdeni, na sprinty bych taky chtel neco takoveho jak je v tvem odkazu, paráda přímo takový rozměr potřebuji :) Tak snad časem...

Odesláno

Ty Toyo vypadají taky parádně. :)

Jinak dnes jsem objednal sadu předních brzdových destiček ATE. Tak se těším jak dojdou, nechám vyměnit přední i zadní.

Měl bych dotaz. Když už má auto cca 12 let, asi by nebylo na škodu při výměně destiček nechat vyměnit i brzdové hadičky a brzdovou kapalinu. Kapalina je jasná, koupil bych myslím DOT4 od Totalu. Ale spíše by mě zajímaly ty hadičky. Prodávají je po jednom, a já nevím jaké a kolik je vůbec potřeba. Typuju že 2 přední a 2 zadní.. Poradí mi někdo s tím? :roll

Odesláno
záleží, jaký autodíly máš nejblíž :D pošli mi vinko a já se ti mrknu do serviceboxu ;)

VF37CRFSW32904481

Jinak jsem z Olomouce, nejblíš mám Autokelly, pak je tu Elit a určitě i víc prodejen. Ale většinou objednávám z netu. teď jsem objednával destičky tady : http://www.mroauto.cz/ tak tam bych mohl vybrat i hadičky, jenom se v tom nevyznám a nevím jaký všechny potřebuju.

Odesláno

ano potrebujes: predni - 2ks delky 545mm a zadni - 1ks leva 194mm a 1 ks prava 240mm, mrkni na ceny po sleve v autokelly a kdyztak se da poslat z UK pancerove hadice v cene od 1500,- i s postou, nevim kolik to vyjde u nas v kellym za normalni, nic vic k tomu nepotrebujes az na stesti pri povolovani starych zarostlych koncovek brzdoveho vedeni ktere vedou do techto hadic (hlavne zadek), aby si nahodou nejkou tu trubku na konci neukroutil a nemusel kupovat nove nebo nechavat dodelavat...

Odesláno

jak jsem se koukal na kellyho, tak te vyjde lepe objednat si sadu pancerovych hadic z UK nez koupit u nas obyc hadice... :D ale mozna je najdes nekde vyrazneji levneji jak v kellym, tam se vyplati nakupovat jedine se slevou jinak maji silene ceny...

Odesláno

Tak už mám doma od minulého roku nové zadní a včera mi přišly i nové přední destičky. Nakonec jsem objednal hadičky klasické a 1,5 litru brzdovky Ferodo DOT 4. Do konce týdne bych to měl všechno mít doma.

Odesláno

Tak všechno už je doma a na pondělí objednaný servis.

Bude se teda dávat nové:

Přední destičky ATE

Zadní destičky Ferodo

4 nové hadice

Kapalina Ferodo DOT4

[Edited on 6/2/13 09:27 by Shady27]

Odesláno

Paráda :) Tak ať nám to dopadne dobře. Uvažuju že když už to bude v servise, že bych koupil novej převodovej olej a nechal vyměnit. (Total 75w80 2 litry) Myslím, že to tak je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...