Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No proto přežije auto :D

No nic klucí :) Blíží se nám jaro a slibil jsem, že na jaře koupím nové svíčky... co by jste doporučili? Uvažuji nad Bosch Platina Plus ... sada na klub vychazi asi na 250Kč... nebo mám investovat do něčeho jiného? :myslim

Odesláno

NGK Iridium, do jinych bych uz nesel otestovano jiz na nekolika autech a vzdy maximalni spokojenost, pry jeste dobre jsou BRISK Iridium nebo Champion, ale proste, kdyz uz, tak uz bych koupil NGK :papa

Odesláno

To máš celkem jedno jestli denso nebo NGK :) Počítej s tím, že iridiáky mají jen 2-3 výhody. Starty, líp to startuje, řekl bych tak nějak čistěji, možná to má takový čistější chod (u sebe to vidím spíš na placebo) a víc vydrží, samozřejmě se taky může stát, že chytíš špatnej kus a vyhodíš pár set oknem. Jestli se ti to kvůli tomu vyplatí kupovat, to je na tobě :) Nepočítej s tím, že ti to přidá 10kW :D

Odesláno

No u mňa išlo skôr ako +nejaké kilowatty o to, že ten motor fakt lepšie išiel a mal čistejší chod (napr. pri voľnobehu necvakali toľko ventily...). A hlavne: skús si tú Iridiovú sviečku vytiahnuť po 30tis. km a bude ako nová... ;)

Odesláno

Ajej teraz mi Cinic dal chrobaka do hlavy ja za 5000 km menim olej a teraz sa rozhodujem ci tie Denso alebo klasika Bosch...

Musim pozriet co stoja denso sviečky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak update momentálně pořádně není :( Venku chumelí, garáž na úpravy mám malou, takže jen a jen jezdím :)

Ale mám v přípravě tripplink, pomalu sbírám součástky po pokoji a skládám a upravuji schéma :) Během příštího týdne bych měl mít první verzi hotovou a naprogramovanou :) pak s tím budu cca 14 dnů jezdit a upravovat program přes notebook přímo v autě a až mi to bude 100% vyhovovat, tak udělám finální výrobek :)

Odesláno

Tož já jezdím.. ale od VW jsem si zvykl na tripplink a klepnout na páčku je jednoduší, než ji furt zapínat a vypínat :) Dneska jsem prohledal celej pokoj a chybí mi dvě součástky :( vlastně dvě v jednom pouzdru.. takže jedna :D Takže musím v týdnu zaběhnout do shopu a pak uvidíme jak to půjde naprogramovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...