bart.lbc Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 tak jsem dnes omrknul taky to misto kolem vstupu do cerpadla na motoru a mel jsem tam taky bublinky tak jsem tam vymenil krouzky, tak to potom omrknu jsstli to bude uz OK. [upravil dne 14/2/13 22:41 od bart.lbc] Citovat
mrkarda Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 ja jsem tam taky menil krouzky a me se ten konektor uplne protacel vty hadicce tak mi to mozna nejak netesni tam,.. musel sem tam dat za tu zlutou vetsi tu cernou o trosku mensi od tebe pac sem tu velkou nemel,..a bublinky tam mam bohuzel furt,... musim nekde sehnat ty vetsi krouzky pac i od tebe mi prisli vsechny stejny:) [upravil dne 15/2/13 11:20 od mrkarda] Citovat
bart.lbc Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 jj to ja zjistil az potom ze tam je jeden vetsi, nicmene jsem je mel koupeny jako prvni ale nedostal jsem je tam,az pak ty mensi a ty byly hned v prvnim vstupu proto jsem ti poslal ty mensi. pak se teprve hodily ty vetsi ale to jsem zjistil az druhy den. a to uz slo k tobe v obalce. Citovat
mrkarda Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 nemohl by jsi jeste poslat 4ks tech vetsich? klidne ti poslu prachy na ucet:-) Citovat
alchymist Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 mam ten isty problem ( 407 sw ) v servise mi vymenili postupne vysokotlake cerpadlo,dopravne cerpadlo,zhavice,palivovy filter a problem so startom po odstavke 7 hodin pretrvava.Skusim vymenit tie okruzky,ked to bude v nich tak ma asi dr..... Ďakujem za radu:bojim Citovat
bart.lbc Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 alchymist: 407 dopravní čerpadlo nemá v popisu má 406 a ta má ne. Citovat
Dančák Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Jo 406 ta má jak která, ale píše že má jistý problém se 407 sw..... Citovat
mrkarda Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 tak sem vymenil tesneni a uvidime,... ale asi to bude tahat vzduch jak je ta hadice z palivovyho filtru jak vede do cerpadla na motoru tak jak je ten konektor tak kdyz ho vycvaknu tak de uplne lehce vty hadicce otocit, da se nekde sehnat ta hadice? [upravil dne 19/2/13 15:24 od mrkarda] Citovat
bart.lbc Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 tak sem vymenil tesneni a uvidime,... ale asi to bude tahat vzduch jak je ta hadice z palivovyho filtru jak vede do cerpadla na motoru tak jak je ten konektor tak kdyz ho vycvaknu tak de uplne lehce vty hadicce otocit, da se nekde sehnat ta hadice? [upravil dne 19/2/13 15:24 od mrkarda] No tam můžeš dát jakou koli která vydrží ropný produkty. Stačí jen koupit správný průměr. Citovat
mrkarda Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 kdyby se nahrala tak se nesmrskne?... nebo popripade kdybycj ji urizl tak jak bych ji natahl na ten konektor?? musi se nahrat aby zmekla a pak natahnout?,... rekl bych ze mi to tam nekde podsava vzduch,... pac pri tozeni chytne a hned chcipne po delsi dobe stani [upravil dne 20/2/13 18:17 od mrkarda] Citovat
bart.lbc Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 jj taky si myslím,že nahřátím by se smrskla asi bych jí nezkracoval ale jen nahřál sundal, nahřál strčil do nějaký trubičky aby vychladla a byla zmenšená a potom nahřál a znovu nasadil na ta vroubky už ve správný poloze. Citovat
mrkarda Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 ja jsem ji zkusil stahnou kovovou paskou tou sroubovaci tak uvidime jestli to bylo vtom,.... ale tipoval bych to spis na vysokotlaky cerpadlo,.... protoze to nekdy starti pri -8 uplne normalne a nekdy toci a nic,... a nekdy zas nastartuje a zdechne... Citovat
bart.lbc Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 tak jak to píšeš tak to startovalo i mě, teď bez bublin startuju odost líp, loni jsem musel vždy reději napumpovat balónkem pak to chytlo dobře, to si taky můžeš skusit. A stím někdy jo a někdy jinak to bych přisoudil době jízdy, protože když jsem jel z práce domů 3 km a do rána odstavil tak ráno ok ale když jsem jel dál Praha Liberec tak ráno to byl horší start- vysvětlení - krátká jízda studená nafta tudíž husčí - dlouhá jízda nafta zahřátá i v nádrži a tudíž řidčí a snažší přisát vzduch těmi skulinkami. Citovat
mrkarda Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 kdyz dopumpuju balonkem nastartuje hned:)..... to jako budu muset furt pumpovat balonkem? tak to je naprd [upravil dne 22/2/13 18:53 od mrkarda] Citovat
mrkarda Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 ty pumpujes furt nebo mas problem vyresenej?,..a to staci uplne miniaturni skulinka a je to spatny? [upravil dne 22/2/13 19:28 od mrkarda] Citovat
bart.lbc Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Já startuju zatím dobře bez pumpování ale taky jsem nebyl na delší cestě abych to měl odzkoušno když bude i teplá nafta. taky jsem v létě dělal žhaviče aby to bylo vše ok do zimy. na 405 mi to jen malinko slzelo na filtru taky gum.těsnění ale po zahřátí mi to i za jízdy vzdechlo, dopumpoval jsem a jel dál. To znamená,že únik kdekoli v potrubí je na h..no. Citovat
tomike Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Podla mna to znamena, ze firma Peugeot aj ked tie auta mam ozaj rad, nema niektore zakladne veci dotiahnute k dokonalosti resp. k beznemu standardu: vid zle startovanie, poddimenzovane spojky u 2.0 Hdi, slabe ostrekovace skiel - veci o ktorych zarucene par rokov vedia a riesenie v nedohladne. Smutne vsak?? Netreba sa cudovat, ze VW predava ovela viac. V praci Passaty, Golfy s cca 300 000 - 390 000 km a ziadne taketo zasadne problemy. Ale ja VW moc nemusim (aj ked su to fajn auta) a kupim nieco co viem, ze ma nejake tie muchy. Komu niet rady...... Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Hm a nebo z druhé strany - odcházející turba, váhy vzduchu, nefungující regenerece FAPu u PD, \"bezvadná\" přední náprava u Passat, Superb, A4, A6 která někdy vydrží i 50 tis. vysoká spotřeba oleje ... mám pokračovat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.