Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

ahojte, mam podobny problem ako zakladatel.

lenze umna na vonkajsej teplote nezalezi. bud 6C alebo -10C to je jedno.

robi mi to z 10tich startou asi 3/4 krat ze nestartujem a ked sa rozsvietia svetla automaticky cca 2sec po starte mi zacnu padat otacky jak keby na 3valce motor sa snazi udrzat ale zdochne... doteraz ked som mal zohriaty motor tak vsetko v pohode. pred tyznom som v kuse najazdil na dialnici 600km a cca 30startou som mal v poriadku ale vcera to zacalo zase dnes rano -3C a zhruba na 30ty pokus nastartovala a stale to iste ( 2sec max 4sec a zdochlo) uz mi vypisovalo aj vodu vo filtry atd atd (pravdepodobne kvoly poklesu napetia).

na plyn nereaguje a dnes som si vsimol ze cim viac krat som startoval tym viac reagoval na plyn az nakoniec nezdochol.

filtre nove, tankovane Benzina/shell/omw + aditiva.

pisal som so strakim zevraj zajtra vecer dojde s DIA a zevraj cerpadlo mam do*bane :roll

ale dajak mi neide do hlavy ze preco to neroby stale? zavice su asi v poho ked to chyti hoc aj na 2sec, vykon v pohode teda ani vstreky. ale domievam na FAP lebo nejazdim momentalne dlhe trasy a je mozne ze by uz chcelo regenerovat FAP. dnes som chcel prevetrat ale prisiel snech tak len tak pomalicky 2000 az 3000 otacok v dedine a ked sa zohrial motor tak zacalo sekat tak som zaparkoval a sledoval. taky kus zatazeny bol motor sa mi zda. a ked som pridaval pomalicky na plyn tak cca do 900ot. reagovalo a potom stale klesalo a zrazu vyskocilo na 2300ot a skakalo na 1500 / 2300. a kus viac dymilo.

Odesláno

jj, ako kazde auto ma nejaky problem, ale toto je trochen vela. Skoda, pri dnesnom mnozstve aut si trebalo lepsie vybrat. Ten isty pripad moj kolega, kupil prvu C5 ktoru sme boli pozriet aj napriek mojim pochybam a teraz place, ze kazdu chvilku do nej sype eurace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...