tuner Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Zdárek mám dotaz kámoš ma diagnostiku.Tak jsme skoušelí načíst mou 306tku a ejhle jedinou hlašku kterou jsme z poče dostali bylo že ŘJ neodpovídá zkoušeli jsme jinou 306tku a naprosto v pohodě dostali jsme se do registru načtených chyb mohli jsme je vymazat a provést zkoušku všemožných čidel,klapky a ja nevím čeho všeho. Neví někdo proč ta moje si nechce povídat ???? Citovat
tuner Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Jaj teď nevím přesně ten název ale skládá se to z no?ase a propojovací kabely k různým značkam aut a samozřejmě specialní program do počítače, mýslím že bude problém na mé straně jelikož to zařízení stálo celkem balík a ostatní auta jdou bez problému:( Citovat
EDEX Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 JA JSEM NA TOM PODOBNE.ZAJEL JSEM KE ZNAMEMU SE SVOU 306XR(1.4 8/98 MODEL 99) ZE DEDRZI SITIC A EJHLE ZJISTIL ZE NEPRAVIDELNE NEJDE SIGNEL Z RIDICI JEDNOTKY DO KROKOVYHO MOTORKU NA KLAPCE.TAKZE TED ZHANIM DRUHOU RIDICI JEDNOTKU.NEVITE NEKDO O NEJAKE DIK MOC. Citovat
tuner Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Muj problém spočívá v tom že ŘJ vůbec nenačtem jak kdyby nebyla, ale přitom auto jezdí OK nemám žádný problem.Jen sme se chtěli podívat zda nenajdem něco skrytého Citovat
Hadra Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 víš co se říká...\" co tě nesvrbí,neškrab \" Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Tak to vůbec nepokoušej !!!! Mě jednou 306 začala chcípat na volnoběh, dle diag. byla závada na krokáči. Po výměně krokáče pořád hlásila vadnej krokáč až taky přestala úplně komunikovat Takže výměna, teď se mi válí ve sklepě ... Citovat
tuner Odesláno 15. červen 2005 Autor Odesláno 15. červen 2005 Nijak to nehrotím není proč když auto jezdí ale vrtá mi to palicí proč proč proč si nechce povídat Citovat
Vvitty Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem tuner Nijak to nehrotím není proč když auto jezdí ale vrtá mi to palicí proč proč proč si nechce povídat povidej si radeji s peknou spolujezdkyni muze to byt vadnej kabel, komunikacni cast v RJ, .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.