skuci Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 tak co hoši, jak jste na tom s přezouváním...? :-) já sem tomu sněhu moc nevěřil ale docela mě to překvapilo když sem ráno vstával... Citovat
Hajra Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Katastrofa! To zas bude na silnicich smrtaku o vikendu... P.S. Ta zasnezena 508ma vypada krasne. Mohl by sis nechat prestrikat kapotu na bilou metalizu. Citovat
Toudy5587 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Heh dobre Ako spieva Honza Kalamita jak na sibiri 3cm snehu a u muzea 4ry Apropo to mas original peugeotacke elektrony? Citovat
Peugeota Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Jestě nemám přezuto a je to znát. V té břečce je to hruza. Ale docela jsem kladně hodnotil zimní režim na automatické převodovce. Zkusil jsem si rozjezdy do kopce. Trochu se to prosmekne, zacuká a pak jako by se to naučilo a přispůsobilo marastu a dá se do pohybu... a frčí. Klobouk dolů! Citovat
Pavelbbk Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Tak a teď si ten zimní režim představ v kombinaci se zimními pneu vůbec se to neprosmekne , nezacuká a jede jak na suchu Citovat
Simpi Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Dnes za Libercem na Jablonne v těch kopcích stalo mraky aut,kamiony,osobaky..vse,včera jsem prezul a rozjel se tedy kde jsem chtěl,první test tedy na jedničku:) Citovat
Toudy5587 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak ked uz ta zima prisla aj ku nam do Deutschu tak pridavam aj ja nejake zabery Citovat
Marcel00 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 hezka foto, ale davaj pozor na odhrnanie snehu stieracmi z celneho okna... mozes poskodit mechanizmus stieracov, kedze natlaceny sneh nedovoli ist stieracu az na koniec... inak krasna foto Citovat
Toudy5587 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 stierace som ani nemal zapnute.to je len ohrnute. som ruko ocistil Citovat
Hajra Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Jak jste na tom v tomhle pocasi ze zahratim motoru? Ja jsem prosel asi 8 km, a ukozovatel teploty vody a oleje se ani nepohl... Citovat
pkr Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 No, já nastavím nezávislé topení a ručičky jsou nahoře hned.:D a krásně teplíčko.:P:P Citovat
Simpi Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 S temi steraci doufám ze nemáš pravdu,u těchto typu steracu,když nemuzou jít do své polohy,měli by zkrátit dráhu a chodit v menším úhlu..tohle u VW chodi už delší čas,doufám ze to fratici také použili:)..s topením jsem spokojeny,teplo fouká už po kilometru,samozřejmě to ale nemá co dělat s teplotou vody a oleje..zkusím to taky pozorovat,po jakem čase se rucky hnou:roker Citovat
Marcel00 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ja zas dufam ze pravdu mas ty :-) no i tak sa o ten mechanizmus bojim a okno pred jazdou radsej rucne ocistim... :-) Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Este nemam prezute ale na prevodovke som prepol zimny rezim a auto islo fajnovo... Som zvedavy ako sa to bude spravat na zimnych... Citovat
Simpi Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Jak jste na tom v tomhle pocasi ze zahratim motoru? Ja jsem prosel asi 8 km, a ukozovatel teploty vody a oleje se ani nepohl... Tak jsem se zaměřil na teplotu v závislosti na ujede vzdálenosti..při venkovní teplotě 3stupnich po 4km mám 70 stupňů a po 6 km mám provozní teplotu,teplota oleje na druhé prodloužené čárce..nemám přídavné topení..test mimo město,do 90km/h Citovat
Hajra Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 V jakych otackach? Ja se studenym motorem jezdim tak kolem 1.500 otacek. To pak teplota stoupa hodne pozvolna. Citovat
Simpi Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Já mám automat,takže takže otacky tolik nekontroluju,ale jezdím celkem na pohodu a pak to řadí dost brzy,odhaduji těch 1500-1600 otáček.. Citovat
veldik Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Dobrý deň, mám novú skúsenosť so snehom. Minulý týždeň som išiel po dialnici počas sneženia a nalietalo mi dosť snehu do otvoru v prednom nárazníku - pod značkou. V nedeľu v Bratislave mrzlo, a nalietaný sneh zmrzol v otvore. Ja som v nedeľu asi hodinu parkoval v podzemnej garáži kde bola teplota asi 11 stupňov, pri odchode sa po naštartovaní zobrazilo hlásenie \"Engine fault, repair needed\" a ostala svietiť kontrolka SERVICE. V pondelok išlo auto do servisu kde zistili, že nalietaný sneh v otvore zamrzol čím zablokoval natáčacie klapky a auto hlásilo závadu - zrejme kvôli parkovaniu v teple sa chceli klapky otvoriť, pretože dovtedy to autu nevadilo, že sú zmrznuté. V servise sneh roztopili, skontrolovali či nezhorel motorček tých klapiek a nakoniec mi odporučili objednať záslepku toho otvoru za cca 21€. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.