Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Katastrofa! To zas bude na silnicich smrtaku o vikendu...

P.S. Ta zasnezena 508ma vypada krasne. Mohl by sis nechat prestrikat kapotu na bilou metalizu.:D

Odesláno

Jestě nemám přezuto a je to znát. V té břečce je to hruza. Ale docela jsem kladně hodnotil zimní režim na automatické převodovce. Zkusil jsem si rozjezdy do kopce. Trochu se to prosmekne, zacuká a pak jako by se to naučilo a přispůsobilo marastu a dá se do pohybu... a frčí. Klobouk dolů!:mrk

Odesláno

Dnes za Libercem na Jablonne v těch kopcích stalo mraky aut,kamiony,osobaky..vse,včera jsem prezul a rozjel se tedy kde jsem chtěl,první test tedy na jedničku:)

Odesláno

hezka foto, ale davaj pozor na odhrnanie snehu stieracmi z celneho okna...

mozes poskodit mechanizmus stieracov, kedze natlaceny sneh nedovoli ist stieracu az na koniec...

inak krasna foto :super

Odesláno

S temi steraci doufám ze nemáš pravdu,u těchto typu steracu,když nemuzou jít do své polohy,měli by zkrátit dráhu a chodit v menším úhlu..tohle u VW chodi už delší čas,doufám ze to fratici také použili:)..s topením jsem spokojeny,teplo fouká už po kilometru,samozřejmě to ale nemá co dělat s teplotou vody a oleje..zkusím to taky pozorovat,po jakem čase se rucky hnou:roker

• O 3 týdny později...
Odesláno
Jak jste na tom v tomhle pocasi ze zahratim motoru? Ja jsem prosel asi 8 km, a ukozovatel teploty vody a oleje se ani nepohl...

Tak jsem se zaměřil na teplotu v závislosti na ujede vzdálenosti..při venkovní teplotě 3stupnich po 4km mám 70 stupňů a po 6 km mám provozní teplotu,teplota oleje na druhé prodloužené čárce..nemám přídavné topení..test mimo město,do 90km/h

• O 1 rok později...
Odesláno

Dobrý deň, mám novú skúsenosť so snehom. Minulý týždeň som išiel po dialnici počas sneženia a nalietalo mi dosť snehu do otvoru v prednom nárazníku - pod značkou. V nedeľu v Bratislave mrzlo, a nalietaný sneh zmrzol v otvore. Ja som v nedeľu asi hodinu parkoval v podzemnej garáži kde bola teplota asi 11 stupňov, pri odchode sa po naštartovaní zobrazilo hlásenie \"Engine fault, repair needed\" a ostala svietiť kontrolka SERVICE. V pondelok išlo auto do servisu kde zistili, že nalietaný sneh v otvore zamrzol čím zablokoval natáčacie klapky a auto hlásilo závadu - zrejme kvôli parkovaniu v teple sa chceli klapky otvoriť, pretože dovtedy to autu nevadilo, že sú zmrznuté. V servise sneh roztopili, skontrolovali či nezhorel motorček tých klapiek a nakoniec mi odporučili objednať záslepku toho otvoru za cca 21€.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...