Roman Bazi Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Ahoj kamarádi, prosím o radu. Spadnul mi mobil na zem, a popraskalo sklíčko displaye. Mobil funguje, jen nereaguje na dotyk, ale díky klávesnici ho můžu používat. V opravně počítačů řekli, že se vymění jen sklíčko za pár korun, ale oni telefony nespravují. V opravně mobilů řekli, že se musí vyměnit celý display za 1600kč. Jaký na to máte názor? Půjde vyměnit jen to sklíčko? Troufnul by si na to někdo? Citovat
Cinicman Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Ak nie je poškodený displej tak stačí sklíčko. Na mojom bývalom Samsungu S8000 Jét to bola robota doma na cca. 1,5 hodinky aj so zložením. Treba pohľadať niekde na nete návod na rozobratie mobilu... ak si na to trúfaš... Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 No, moc si na to netroufám, ale možná bych se do toho pustil. Dobrá zpráva je, že by to mělo jít. Citovat
Cinicman Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Takto to vyzeralo pri rozborke... EDIT: To sklíčko stojí určite do 5-10 dolárov na ebayi... [upravil dne 10/26/2012 21:25 od Cinicman] Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Tak jsem trochu pohledal na netu a sklíčko jsem nenašel. Našel jsem display za 800kč, což by se dalo. Zítra budu hledat dál. Zatím díky Citovat
Cinicman Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Digitizer (to čo potrebuješ) stojí od číňana okolo 13USD aj vercajchom s poštou: -=- KLIK -=- Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 No super . Ďakujem, ďakujem, ďakujem :potlesk . Jěště stále nemám kartu, kterou bych mohl platit PayPal, ale snad někoho seženu, kdo mi to objedná. Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Tak jsem nakonec sehnal sklíčko v ČR. Telefon jsem rozdělal podle videa na netu. Vše klapalo až do chvíle, kdy mám oddělit sklíčko od displaye a ono to vůbec nejde. Drží to, ani nahřátí nepomáhá. Má někdo radu? Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Tož, sklíčko odděleno od displaye, ale nové tam nepasuje, má konektor na druhou stranu a přetočit to nejde. Nechápu, mělo by to souhlasit. Takže jsem v háji. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Tož deska, která tam byla. Konektor je otočen na správnou stranu a vše pasuje. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 A tady nová deska. Konektor je na druhé straně a ještě otočen opačně. Citovat
kujon106 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ať na to koukám jak koukám, tak si neumím udělat představu jak to tam bylo. Zdá se mi to ale jako úplně jiná součástka, objednal si to správně? Citovat
kujon106 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 A ještě - ten spodní konektor na původní desce je osazený? Není to z fotky poznat. Ten nový není, takže by se tam musel jen nasunout a nijak nearetovat.?. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Kujon- 1 - je to objednané jako dotyková deska + sklíčko na Sony Ericsson Xperia Mini Pro označení SK17i. Mělo by to souhlasit, ale je to bohužel jiné. Kontaktoval jsem prodejce, a pošle celý display a sklíčko s dotykovkou mu pošlu zpět. Taky to nechápal. Na netu je ještě pár těchto sklíček, a všechny mají stejný tvar jako ta, kterou poslal, takže žádná by mě tam nešla. 2 -Jestli myslíš ten spodní konektor na displayi, tak ten má aretaci. On by tam ten nový šel zacvaknout, ale je otočený kontaktama na druhou stranu a posunutý do boku. Citovat
Dano406 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Včera spolupracovník řešil výměnu sklíčka na HTC HD2 a po rozborce zjistil,že kus co si borec koupil někde na netu tak nesedí.Prostě jiný konektor,ale úplně jiný.Dnes jsem se díval a na ten model se prodávájí dva různé typy.Jeden je s letovacím konektorem a ten druhý co právě potřebuje je zacvakávací.Tak jestli i u tebe není možnost dvojího provedení Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 S tím dvojím provedením netuším, ale na to sklíčko co poslal musí být jiný display. Mobil už běhá. Prodejce poslal celý display a ten už pasoval, složené jsem to měl rychle. Dotykovou desku se sklíčkem mu pošlu zpět. Prodejce byl neuvěřitelně ochotný, poradil, a objednané věci jsem měl druhý den na stole. [upravil dne 6/11/12 19:30 od Roman Bazi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.