Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam P406 HDI Combi 2.2L prijde me, ze repraky ve dverich nehraji moc basy, repro mam pak i vzadu, ale ty bych nechal puvodni. Co byste doporucili za repro do dveri? Aby to hralo OK a moc nestalo. Dik.

Odesláno

tam jsou pouze 10 cm prcci, ti moc basu neudelaji, pokud chces v zadnich sloupcich basy, tak musis prez distancni krouzky nasadit alespon 13 cm nejlepe 16 cm repracky. Prez radio se hodi asi nejlepe nejaky Hertzy z rady DSK, ale treba s helixema taky neslapnes vedle, vse zalezi pouze na penezich a tve chuti.

Odesláno
Napsán autorem Masinka

tam jsou pouze 10 cm prcci, ti moc basu neudelaji, pokud chces v zadnich sloupcich basy, tak musis prez distancni krouzky nasadit alespon 13 cm nejlepe 16 cm repracky. Prez radio se hodi asi nejlepe nejaky Hertzy z rady DSK, ale treba s helixema taky neslapnes vedle, vse zalezi pouze na penezich a tve chuti.

Před měsícem jesem dělal ty zadní repro.

Víc jak 10cm se tam zaručeně nevejde. I tak jsem měl s hloubkou problém.

Jinak jestli jsi to ještě nekupoval tak na ten zadek doporučuju něco se stronciovým magnetem. Takové repro mají o něco menší hloubku a kónický tvar magnetu.

Jo a taky doporučuju koupit takovou tu 3M obostraně lepící gumu co se s ní lepěj plakáty na zeď. Lepenkou utěsnit všechny díry v tom zadním sloupku (kvuli akustickýmu zkratu) a tou gumou navrstvit obvod repráku, tak aby přední kryt (plastový) toho sloupku tvořil ozvučnici (principiálně by mezi ozvučnicí a repro nemělo být nic tlumícího nebo pružného, ale lepší nápad jsem neměl).

S výsledkem jsem byl velmi spokojen.

Jo a taky bacha na úchyty tý plastový desky a? je neurveš. Chce to jemně a opatrně :papa

[Editován dne 15/6/05 -=Michal=-]

Odesláno

no jestli to dobře chápu tak chceš měnit jen přední a já říkám Helix blue 62 popř. Hertz DSK 165. A klidně mě zase může někdo kamenovat že nic jiného neznám ale já říkám blů je bllů ;) mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

no jestli to dobře chápu tak chceš měnit jen přední a já říkám Helix blue 62 popř. Hertz DSK 165. A klidně mě zase může někdo kamenovat že nic jiného neznám ale já říkám blů je bllů ;) mk:papa

Barevně se mi taky líbí Blue :papa:papa:D

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

mě se barevně zase nelíbí, ale líbí se mi zvukově ;):P (modrá mi k ničemu neladí, dal bych přednost černé) :D mk:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

Napsán autorem -=Michal=-

mě se barevně zase nelíbí, ale líbí se mi zvukově ;):P (modrá mi k ničemu neladí, dal bych přednost černé) :D mk:papa

To mk405: modrá ladí k modré406 to je daný

To -=Michal=-: helix je good jen málo watů

Mám taky modré, ale MDS a to je dvojnásobná nálož watů. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...