Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Xenony

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem lampa

ferry: jake pridavne dalkove a jeste oreginal ? (jsou to tam ty co jsou dole jako mlhovky ?)

mrkni se do profilu k DaveK, on sehnal stejny

Odesláno

No jak už jsem psal, já je v autě mám a jsem spokojen ;) Svítí to dobře a snad nikoho neoslňuji ;) Je to každého věc jestli si to tam dám ;) já je tam už měl :) akorát jsem to krapek musel přeházet ;)

Odesláno
Napsán autorem lampa

ferry:

hezky ;)

na kolik to vyslo (ty svetla a jak je potom slozita montaz), hlavne jestli to vydrzi elektrika

je to originalni dil od peugeotu, baleni obsahuje packu pod volant, dvoji kabelaz ( pro pripad ze by nebyla priprava ani pro mlhovky) samotna svetla a spojovaci material.

Spinani svetel je delany pres relatka a privod napeti primo z baterie pres pojistku, zadnej bastl.

Montaz vyzaduje sundat naraznik, vyriznout podle prilozene sablony vetsi diry nez jsou jen ty pripraveny na mlhovky, natahnout a zapojit kabelaz, nejdyl asi trva sundani narazniku - to mi trvalo 2 hodky, namontovani svetel a zapojeni a repase auta uz byla pomerne rychla, celkem asi 4 hodiny

Jo a cena u peugeot je 10600 bez DPH, doma na krabici mam i objednaci kod, nicmene me je sehnal Paul Jane z Plzne na vrakaci ( jako nove baleni ovsem ) a DaveK je nasel na www.sbazar.cz. ja je koupil za 4000 on za 3500. Ale asi je to docela nahoda sehnat je nekde, zatim vim jen o ctyrech autech ktere ty svetla maji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...