Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vazeni...

Velke a moc krat diky v prvom rade organizatorom a hostitelom zrazu.

Druhe velke diky spolocnosti, ktora bola skvela...

Jedlo neskutocne a darceky detto... Prijemne posedenie a nadherne stravene

sobotne popoludnie v prijemnom prostredi a okruhu priatelov.

Chcem sa tu verejne podakovat za mily darcek od strycek2, moja 6r. dcerka, ktora

mi ho hned skonfiskovala sa velmi z neho tesi. Velmi mile prekvapenie aj ked som musel patrat

od koho som balik dostal (vdaka romikovej pozornosti :P). skoda ze sme nedali rec :). Dakujem.

Pozdravujem ceskych kolegov, prajem este stastny navrat domov. Pe.trovy dakujem za ponuky,

idem pisat SZ :D a jeho manzelke za prijemnu prechadzku po vonku so psom a rozhovor :aut.

Dakujem este raz a viem, ze ma stale ma zmysel vzdy podporit tychto skvelych ludi a klub ako taky. Dakujem Vam.

:papa

Odesláno

Zvolen hlasi navrat domov. Cesta bola akasi tmava:D. Aj za mna chcem podakovat za super den, zraz bol trosku iny v tom ze sme sa pobavili rozdavanim darcekov co bola perfektna vec a dakujem za darceky slubujem ze vsetko pouzijem:aut. Speci thanks fooggangu za kluce. Pozdravujem vas a tesim sa na dalsie stretnutie:papa

Odesláno

Tak pipistrelovci stihli este aj vianocne trhy v tt a uz su v teple doma. Zraz paradny moc. Skoda ze som sa nestihol rozlucit s pe.trom ale mal som neodkladne povinnosti :D a este Robo dakujem za robotu co budem mat zajtra aby som dal dole zbytky z nalepky :bacha

Odesláno

Tak som dorazil pred 3/4 hod. a môžem konštatovať že aj ďalší zrazík sa vydaril a ďakujem všetkým za príjemne strávený deň :papa.

Tu je jedno foto (kvalita nič moc, svietilo mi do objektívu), pravého psíčkara :D, klobúk dolu ;).

post-27076-14109628367028_thumb.jpg

[upravil dne 1/12/12 23:11 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...