Marcel00 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Tak vazeni... Velke a moc krat diky v prvom rade organizatorom a hostitelom zrazu. Druhe velke diky spolocnosti, ktora bola skvela... Jedlo neskutocne a darceky detto... Prijemne posedenie a nadherne stravene sobotne popoludnie v prijemnom prostredi a okruhu priatelov. Chcem sa tu verejne podakovat za mily darcek od strycek2, moja 6r. dcerka, ktora mi ho hned skonfiskovala sa velmi z neho tesi. Velmi mile prekvapenie aj ked som musel patrat od koho som balik dostal (vdaka romikovej pozornosti ). skoda ze sme nedali rec . Dakujem. Pozdravujem ceskych kolegov, prajem este stastny navrat domov. Pe.trovy dakujem za ponuky, idem pisat SZ a jeho manzelke za prijemnu prechadzku po vonku so psom a rozhovor . Dakujem este raz a viem, ze ma stale ma zmysel vzdy podporit tychto skvelych ludi a klub ako taky. Dakujem Vam. Citovat
madrid4 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 :rokeraj mi sme už doma akcia super dík patrí všetkým usporiadateľom:super:D:papa:potlesk Citovat
robozv Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Zvolen hlasi navrat domov. Cesta bola akasi tmava:D. Aj za mna chcem podakovat za super den, zraz bol trosku iny v tom ze sme sa pobavili rozdavanim darcekov co bola perfektna vec a dakujem za darceky slubujem ze vsetko pouzijem:aut. Speci thanks fooggangu za kluce. Pozdravujem vas a tesim sa na dalsie stretnutie:papa Citovat
Andreww Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Taky štastně doma. Díky za super sraz Cinic: Že bych si koupil jednu modrou do cabria? Citovat
Cinicman Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Aj ja už som chvíľku navrátený a po očiste hlásim, že všetko prebehlo bez závad a nabudúce vám zabalím škrabky do vianočného papiera... :D:D Nejaké fotos sú na Xichtoknihe a pre alergikov tu: -= Mini Zraz Senica 2012 =- Zdraví vás: Citovat
pipistrel Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Tak pipistrelovci stihli este aj vianocne trhy v tt a uz su v teple doma. Zraz paradny moc. Skoda ze som sa nestihol rozlucit s pe.trom ale mal som neodkladne povinnosti a este Robo dakujem za robotu co budem mat zajtra aby som dal dole zbytky z nalepky Citovat
Marcel00 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 cinic... chvalim krasnu foto mojej 407my z profilu... Citovat
Judes Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Tak som dorazil pred 3/4 hod. a môžem konštatovať že aj ďalší zrazík sa vydaril a ďakujem všetkým za príjemne strávený deň . Tu je jedno foto (kvalita nič moc, svietilo mi do objektívu), pravého psíčkara , klobúk dolu . [upravil dne 1/12/12 23:11 od Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 by ma zaujimalo kto si ten darcek od predsedu rozbalil :Db Citovat
robozv Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 pipi kurna aka kvalitna nalepka a stala 7euro 10m Citovat
pipistrel Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 pravého píčkara [upravil dne 1/12/12 22:24 od Judes] :D:D Citovat
Šalda Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Já dojel domů až teď, škoda že sem aspoň na chvilku nemohl přijet, snad to příště vyjde. Citovat
pipistrel Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 pipi kurna aka kvalitna nalepka a stala 7euro 10m to je ta co si kupil na znacku? no amen tma Citovat
Cinicman Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Těš se nabudúce... tá obojstranka tam drží jak medvedie howno... Citovat
robozv Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 chlapci pouzijem vase zbrane :D:D [upravil dne 1.12.2012 22:50 od robozv] Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 pravého píčkara :D:D Dúfam že to malo byť \"psíčkára\". ...inak máme po podpore k zrazom.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.