Tomas405 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tak spojka se rozhodla že odejde do věčných lovišť. Když jsem jel do práce tak jsem zkoušel jestli klouže a bohužel klouže. Teď otázka: podle VIN by tam měla být převodovka BE3 L. Dá se podle toho zjistit průměr spojky? Když jsem hledal na netu sady, tak tam jsou dva průměry 215 + 220. Tak nevím kterou koupit. Díky Citovat
Tomas405 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tak spojka se rozhodla že odejde do věčných lovišť. Když jsem jel do práce tak jsem zkoušel jestli klouže a bohužel klouže. Teď otázka: podle VIN by tam měla být převodovka BE3 L. Dá se podle toho zjistit průměr spojky? Když jsem hledal na netu sady, tak tam jsou dva průměry 215 + 220. Tak nevím kterou koupit. Díky Citovat
Tomas405 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tak teď mi to tam skočilo několikrát Dokáže to někdo smazat? Omlouvám se všem, ale ty wifiny na parkovištích v Rakousku stojí za prd. Citovat
Tomas405 Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Tak spojka vyměněná. Až někdy, někdo bude chtít měnit spojku na dvoře, s pomocí dvou heverů, v průměrné teplotě ovzduší cca 4°C, tak se mu to pokusím rozmluvit. Šlo to, ale byl to porod. U té mojí 1.9 td jsem nemusel ani vyndávat nápravnici. S pomocí mojí šikovné drahé polovičky, šla převodovka krásně ven a po výměně spojky zpět. Bohužel mi po manipulaci se skříňkou co je na ní čidlo tachometru, začal unikat olej. Neví někdo, jakej těsnící kroužek tam má být? Děkuji za odpověď Citovat
krtek 2 Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 (upraveno) oring origo cislo 2645 12 24x3 mm 24-vnutorny priemer 3-hrubka oringu Upraveno 8. březen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Tomas405 Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 oring origo cislo 2645 12 24x3 mm 24-vnutorny priemer 3-hrubka oringu Děkuji ti Citovat
jaxvine Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Zdravím měl bych také jeden (podobný) dotaz ke spojce, stejně tak na 1.9TD mám podobný problém jako měl Tomas. Už když sem auto kupoval tak při rozjezdu auto doslova poskakovalo a chvělo se. Bylo mi tvrzeno že jde o špatný silentblok motoru. Když sem vyměnil čepy a silentbloky na ramenech bylo po problému asi tak na 500 Km, po 2000Km už to dělalo úplně stejně. Postupně jsem vyměnil všechny silentbloky na motoru a změná žádná (respektive malá změna a po čase se to zase zhoršilo). Nakonec sem skončil u toho že je to spojka (předchozí majitel měnil taktéž sám). Ale nedávno jsem četl někde na fóru že by to mohly být také polosy. Mimoto jsem si všimnul že mi v posledních dnech při nesešlápnuté spojce začal chrastit přítlačák (setrvák ?), při sešlápnutí chrastit přestane (měly jsem to kdysi na BMW e28 524TD, dali tam prý tenkrát setrvák z jiného typu, ale už je to dlouho, a kluk co to dělal byl ve finále pěknej sedmilhář). Nemáte někdo radu? nebo podobnou zkušenost? v podstatě se s tim dá rozjet pouze velmi pomalu bez plynuaby se spojka chytla, a nebo rozjezd "zvostra" aby trochu klouzla jinak je to tragédie třese se celý auto... Nějak sem to už jednu dobu přestal řešit,ale asi se to zhoršuje a fakt blbě se stim jezdí... Děkuju za každou radu Citovat
krtek 2 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 (upraveno) to co ti chrasti bude najskor spojkove lozisko, ked spojka skube treba ju vymenit a tiez skontrolovat plochu zotrvacnika ci nieje vypadana Upraveno 10. březen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
jaxvine Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 a jak je možné že škube když byla měněná? Neodborná výměna??? takže mě nejspíš čeká spojka, ložisko i setrvák že? Citovat
krtek 2 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 (upraveno) a kedy bola menena? a co za znacka spojky? zalezi jaku spojku tam dali pokial nejaku noname lacnu tak to moze byt pricina uz som videl take pripady ze po vymene to rvalo celym autom pri rozbiehani daj to nejakemu mechanikovi nech sa zvezie a bude hned vediet ci je to spojka alebo nie tazko sa radi pokial sa clovek v tom nezvezie Upraveno 10. březen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
jaxvine Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 (upraveno) To nevím, měnil jí údajně předchozí majitel (sám) byl to pěknej k****t (kolega z práce - hory doly nasliboval a pak nic). Jestli jí ve finále vůbec dělal :/ -ještě se zeptám co znamená "vypadaná plocha setrvačníku"? Dá se případně opravit? a ještě se zeptám, protože spojku jsem ještě nedělal, když koupím spojkou sadu tak je to i s přítlačákem? Upraveno 10. březen 2015 uživatelem jaxvine Citovat
krtek 2 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 (upraveno) spojku kupis ako set -lamela pritlacak a spojkove lozisko ,vypadana plocha je plocha po ktorej sa otiera lamela spojky ak ta plocha nebude hladka ale budu tam vypadane kusky kovu (neopravitelne aspon nie v domacich podmienkach) a k tomu chrasteniu pises ze ked zmacknes spojku prestane chrastit to by skor nasvedcovalo ze chrasti lozisko na hriadeli prevodovky(zmacknes spojku prevodovka sa prestane tocit) keby to je spojkove lozisko to by po stlaceni spojky chrastenie este zosilnelo to opravujem Upraveno 10. březen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
jaxvine Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Co se týče chrastění, to mě tolik netrápí (a hlavne jsem si toho všiml předevčírem) horší je to jak to skáče... Jde mi taky o to jestli by to nemohlo být něčím jiným... Ložisko na hřídeli převodovky se dá normálně zakoupit ne a nalisovat ne? Citovat
krtek 2 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 prevodovka je pomerne zlozita vec a len tak ju rozobrat a poskladat neni sranda na to treba cloveka co s tym robi a tych vela neni ,k spojke zajdi este niekam do dvoch troch servisov nech sa v tom prevezu a vyjadria sa ja si myslim ze to bude spojkou ked to robi od kupy auta Citovat
jaxvine Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 jo vidíš ty myslíš ložisko vevnitř v převodovce, tak do toho bych se nepustil , pokud bych nevěděl přesně jak na to (postup, přípravky), jinak sem magor a sem schopnej se pustit do čehokoliv (úspěšně sem doma zrepasoval turbo, a teď se po kouskách trápim s čerpadlem )... Ok projede tu s nějakým servisákem (servisákama) a uvidim... Každopádně děkuju ti za radu Citovat
jaxvine Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Ještě se vrátim k tý spojce, pomalu přemýšlím o výměně, komplet sada, ale nejlépe i setrvák (počítám že to bude darda), ALE nemůžu nikde na netu najít nový setrvák na 1.9TD. Všude jen 2.0 nebo 2,2 HDI. Jak je to možný? případně kdybych kupoval jetý setrvák jak poznám že funguje jak má? Děkuji Citovat
feri251 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Ak veniec zotrvaku nieje ocuchany taK načo ho meniť...je to jednohmotny zotrvak...nemá to zmysel Citovat
jaxvine Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 Já vím že ne. ale jak sem psal cuká mi spojka (auto poskakuje a třese se při rozjezdu - nedá se s tim normálně rozjet), pokud by byl ocuchaný jak píšeš, musim ho někde sehnat. A pokud je to jedno hmota, tak by i u staršího neměl bejt žádnej jinej problén než že bude ocuchanej ne? Citovat
feri251 Odesláno 13. březen 2015 Odesláno 13. březen 2015 Ja si myslím že chyba bude vo vytlacnom lozisku...výmen pritlacak,lamelo,ložisko a bude to dobre Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.